EA onthult gratis browsergame Command & Conquer: Tiberium Alliances

Naast de onthulling van Command & Conquer: Generals 2 weet Electronic Arts ons ook nog te verblijden met de aankondiging van Command & Conquer: Tiberium Alliances, een gratis te spelen browsergame. Het betreft simpelweg een strategy-game in MMO-vorm.

Liefhebbers kunnen zich inschrijven voor de gesloten bèta van de game, die vandaag van start is gegaan, via de officiële Tiberium Alliances-website. De titel wordt ontwikkeld door een interne studio van EA, om precies te zijn het Duitse Phenomic. Het geheel vindt daarnaast plaats in de derde Tiberium-oorlog.

Wanneer Command & Conquer: Tiberium Alliances verschijnt, is vooralsnog niet bekend. Onderaan dit bericht kun je nog een aantal screenshots vinden van de game in kwestie.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Hitman047's avatar

  Gisteren al aangemeld. Ben benieuwd of het wat gaat worden. (Zal wel, C&C games zijn vrijwel altijd goed)

  EDIT: dat laatste neem ik terug.
  Na het zien van de trailer ben ik op zn zachtst gezegt sceptisch over deze game. 😳

 2.   
  Zilas's avatar

  ziet er niet zo leuk uit..

 3.   
  xizaaR's avatar

  Heb me aangemeld. Ben benieuwd.

 4.   
  HellViperX's avatar

  ziet er erg slecht uit 😳

 5.   
  theis's avatar

  nou op grafisch gebied scoren ze bij mij alvast erg slecht. dat je geen high-end graphics in een browser spel kan gooien kan ik begrijpen maar dit lijkt gewoon een terugval van 15 jaar. wat ik van de gameplay zie in de trailer doet me denken aan dat Allies & Empires op facebook….

  slechte 1ste indruk, maargoed het is nog in beta 😛