Toekomstige Zelda-games gebruiken Wii MotionPlus

Tijdens een interview met Official Nintendo Magazine wist Eiji Aonuma, producer van meerdere Zelda-games, te vertellen dat Nintendo nog niet klaar is met Wii MotionPlus. Zoals inmiddels wel bekend is, zal de aankomende Wii U ondersteuning bieden voor Wiimotes en MotionPlus.

De beste man verklaarde verder dat bepaalde MotionPlus-ideeën niet verwerkt zijn in het recentelijk verschenen The Legend of Zelda: Skyward Sword. Deze ideeën zullen gebruikt worden voor toekomstige Zelda-titel(s) op de Wii U.

Dit betekent dus dat de aankomende Zelda op dezelfde wijze bestuurd zal worden als Skyward Sword. Zijn jullie hier blij mee of wensen jullie een traditionele besturing voor de nieuwe Zelda?

  1.   
    Jonah's avatar

    Tijdens het spelen van Skyward Sword had ik het idee dat een traditionele besturing zou aanvoelen als een flinke stap terug, dus ik vind het ontzettend tof dat ook de Zelda op de Wii U gebruik zal maken van MotionPlus.

    Ik stond met plezier te zwaaien in m’n kamer tegen Ghirahim. 😛

  2.   
    tijn80's avatar

    Ik heb wel vaker bij games op de Wii dat ik liever met een controller zou willen werken. Jammer genoeg geven ze je niet de optie om te kiezen. Ik ben nu nog druk bezig met AC: revelations, maar ga daarna met Zelda aan de gang 😀
    Ik oordeel daarna wel 😉

  3.   
    firehopper211's avatar

    Ze zouden hier nog best combinaties kunnen maken tussen Wii Motionplus en de Touch Controller en kijken wat er verder mogelijk is. 🙄

  4.   
    TheUltimateZerg's avatar

    Jonah schreef, "Tijdens het spelen van Skyward Sword had ik het idee dat een traditionele besturing zou aanvoelen als een flinke stap terug, dus ik vind het ontzettend tof dat ook de Zelda op de Wii U gebruik zal maken van MotionPlus.
    Ik stond met plezier te zwaaien in m’n kamer tegen Ghirahim. :P"

    +100 voor Jonah voor precies hetzelfde uitschrijven wat ik dacht 😀