Gesloten bèta Guild Wars 2 start deze week

Vandaag kondigde ArenaNet al de achtste en laatste professie voor Guild Wars 2 aan, namelijk de Mesmer. De ontwikkelaar hield hiervoor op de vragen site Reddit een vragen sessie voor fans en hier werd nog een leuk nieuwtje bekend. De closed bèta van Guild Wars 2 gaat namelijk aankomende vrijdag van start. Dit betekend niet dat de aankomende MMO al snel speelbaar zou zijn, het is namelijk nog niet eens bekend hoe gamers zich voor de open bèta kunnen inschrijven en de gesloten bèta zit onder zeer strikte regels. Dit nieuws laat echter wel zien dat Guild Wars 2 in een vergevorderd stadium is en we toch echt volgend jaar wel de release kunnen verwachten.

Richard, redacteur en immense fan van de Guild Wars-games (ofwel ik), gaat in ieder geval voor de eerste keer in zijn leven bidden om toegang tot de bèta te verkrijgen. Wie weet helpt het!

 1.   
  blackname's avatar

  Als je dan toch bezig ben bid dan ook voor mij bid ik ook voor jou :p

 2.   
  Ika Q's avatar

  Dan doe ik ook mee xD Ik wil al jaren beginnen aan de beta.

 3.   
  fdennis's avatar

  Eindelijk eens goed nieuws rondom deze game. Ik blij dat ze in een fase zitten waarin ze dus al vrij ver zijn met de game. Nu nog de bugs eruit vissen via de closed en later open beta en dan kunnen we eindelijk aan de slag met deze game. En ik weet nu al zeker dat deze game heel veel geld gaat kosten voor WoW en andere MMO’s. Puur omdat je 1 malig 50 euro betaald en dan ook echt kunt gamen wanneeer je maar wilt en niet om de 2 maanden 30 euro betalen. Natuurlijk is 30 euro per 2 maand niet zoveel altans alleen voor de jongere mmo’s fans natuurlijk wel en mensen die het al heel moeilijk hebben maar als je deel 1 bekijkt. Dat was echt een enorm succes.

 4.   
  nickkok14's avatar

  Amen. 😉