Mesmer nieuwste en laatste professie voor Guild Wars 2

Vandaag heeft ArenaNet de achtste en daarmee laatste professie voor Guild Wars 2 bekendgemaakt. Het gaat dit keer, zoals vele fans al hadden verwacht, om de Mesmer. Een professie die via magie hun tegenstanders misleiden, besluiteloos maken, verwarren en in toom houden. Mesmers vechten niet zwaard aan zwaard, maar gebruiken illusies om tegenstanders af te leiden. Op de juiste momenten gaat de Mesmer in de aanval om grote schade aan te kunnen richten. De professie biedt een unieke manier van vechten .

De Mesmer was één van de professies die in de eerste Guild Wars-delen gespeeld kon worden en zal in het tweede deel glorieus terugkeren. Spelers kunnen met de Mesemer illusies oproepen, die in fysieke vorm ten aanval gaan. Zo kunnen spelers zichzelf tot wel drie keer kopiëren, de kopieën kunnen zelfs dezelfde naam als de speler dragen en vijanden hier flink mee verwarren. Andere specifieke Mesmer skills zijn de mantra’s. Dit zijn skills die lang duren om te gebruiken, maar op voorhand kunnen worden opgeladen. Met deze professie kun je vijanden bijvoorbeeld totaal desillusioneren of je team onzichtbaar maken.

Wanneer Guild Wars 2 in de winkels ligt of meer informatie over een béta is nog niet bekend, maar we hebben gelukkig wel een hoop mooie Mesmer screenshots van de game voor de fans klaar staan.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Oh god dat irritant geval is terug:P nou breng is die game uit. Wacht al 4 jaar!!!!!!!!!!. Maar of we blij moeten zijn met mesmer. Irritante backfire en Empathy toen. Ik ga als de game uit voor Thief jullie dan?

 2.   
  blackname's avatar

  fdennis schreef, "Oh god dat irritant geval is terug:P nou breng is die game uit. Wacht al 4 jaar!!!!!!!!!!. Maar of we blij moeten zijn met mesmer. Irritante backfire en Empathy toen. Ik ga als de game uit voor Thief jullie dan?"

  Waarschijnlijk ranger. maar kan ook nog warrior of guardian worden licht er puur aan wat ik het tofste vind.

 3.   
  grassyfuzz's avatar

  Ik haat mesmers -.-

 4.   
  fabiankok's avatar

  Yess, mesmer is naast de dervish mijn favo classe (die zeis… daar kan niks tegen op-)

 5.   
  Ika Q's avatar

  Mesmer is meesterlijk, vooral in Guild Wars 1 kon je de vijanden lekker lastig vallen. 8)