Exploiteren van skills in Skyrim blijkt voor velen compleet nieuwe speelstijl

Naar mate meer en meer mensen zich verdiepen in de wereld van The Elder Scrolls V: Skyrim komen er ook steeds meer ‘exploits’ boven water. Gamers vinden bepaalde manieren om Skyrim op compleet andere manieren te spelen of om wapens ondenkbaar sterk te maken. Hoewel sommigen dit zien als een manier om het spel minder aantrekkelijk te maken, blijkt het voor velen toch ook een inspirerende nieuwe speelstijl.

Neem nou de Skyrimse ‘Godly Bow’ die een gamer op YouTube zette. Deze boog doet meer dan 653 damage en is daarmee in staat draken in één klap te doden. Voor de één een belachelijk glitch, voor de ander een interessant experiment.

Ook YouTuber ‘Robbaz’ vond een opvallende manier om de vijfde Elder Scrolls game op een compleet andere manier te spelen. Een hele ruige, dat wel. Met zijn ‘Unarmed Fucking Badass Viking’ verovert hij langzaam de harten van talloze Skyrim fans:

Voor het maken van zo’n goddelijke boog of het trainen van zo’n ‘fucking badass’ Viking ben je wel even bezig, maar het blijkt voor steeds meer gamers toch een zeer leuke manier om de game te spelen.

Toch, heb je het niet zo op het oneindig lang boosten van je vaardigheden of het gebruiken van exploits? Speel dan gewoon Skyrim op je eigen manier of doe een dansje.

 1.   
  Masuromox's avatar

  ik zie geen glitches in deze video”s

 2.   
  jwgreece's avatar

  pussy wolfs hahahaha

 3.   
  desxeon's avatar

  ” I used to be an archer who shot people in their knees, Until I took an arrow in the knee.”

 4.   
  Ika Q's avatar

  Ja, wie houdt er niet van fisting ? 😆

 5.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ika Q schreef, "Ja, wie houdt er niet van fisting ? 😆 "

  We hebben zo een +1 systeem nodig op GN, ik had je er 1 gegeven 😀

 6.   
  Flapjack's avatar

  fucking badass epicness AWESOME
  8)

 7.   
  superdedupe's avatar

  Masuromox schreef, "ik zie geen glitches in deze video”s"

  een exploit is geen glitch… exploiteren betekent misbruik maken van iets. in dit geval de combinatie van smithing en alchemy.

 8.   
  Lazar93's avatar

  Chuck norris anyone?
  Weapons Don’t kill people, Chuck Norris fists do

 9.   
  jorkauf_'s avatar

  haha geniaal die 2e video 😀