Gears of War 3 DLC ‘RAAM’s Shadow’ vanaf vandaag te downloaden

Met meer dan drie uur compleet nieuwe campaign-gameplay, nieuwe character-skins en nieuwe levels voor de multiplayer modi is RAAM’s Shadow een vrij compleet downloadable content pakketje. Vanaf vandaag is deze nieuwe DLC voor Gears of War 3 te downloaden tegen een prijs van 1200 Microsoft Points. Voor Gears of War 3 gamers met een Season Pass is de DLC uiteraard volledig gratis te downloaden.

Wil je de gloednieuwe content meteen in de downloadwachtrij van je Xbox 360 zetten, klik dan hier.

Nog niet zeker of RAAM’s Shadow het kopen waard is, of wil je wellicht meer weten over wat er allemaal te bespelen is in deze Gears of War 3 DLC, heb dan even geduld: een review van deze uitbreiding is onderweg! Houd GamersNET dus in de gaten!

 1.   
  icecube199's avatar

  Tegenwoordig vind ik over het algemeen dat gezeur met DLC’s steeds gekker worden ze vragen best een hoop geld
  voor een dlc en nu ook weer met die campaign kunne ze beter er gelijk ingooie toch dat is service afgezien dat gears of war een topserie is 😳

 2.   
  ikketjuh's avatar

  Het verhaal van GoW3 was al ontzettend episch, en dit stuk had er niet zomaar bijgekunt aangezien het om een prequel stukje gaat.
  De DLC is zeker de moeite waard, een mooie 3uur extra aan singleplayer vermaak, en dan heb je nog de replaywaarde op hogere difficulty, en uiteraard is er arcade 🙂

 3.   
  icecube199's avatar

  ikketjuh schreef, "Het verhaal van GoW3 was al ontzettend episch, en dit stuk had er niet zomaar bijgekunt aangezien het om een prequel stukje gaat.
  De DLC is zeker de moeite waard, een mooie 3uur extra aan singleplayer vermaak, en dan heb je nog de replaywaarde op hogere difficulty, en uiteraard is er arcade 🙂 "

  Ah okee 😳

 4.   
  -050- Critical's avatar

  dan nog het blijft idioot dat je soms meer dan 100 euro neer moet leggen voor een volledig pakket….

  en RAAM blijft nog steeds de coolste naam voor een bad guy in een game!