Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Last of Us Debut Trailer

Op de afgelopen VGA’s kondigde Sony “The Last of Us” aan, de nieuwste creatie van Naughty Dog (bekend van onder andere de Uncharted-franchise). In bovenstaande video zien we hoe een oudere man en een jong meisje op een haar na ontsnappen aan de dood.

 1.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Bruut!, de setting lijkt veel op de film I am Legend.’t Zou wel eens de eerste zombie game (na Resident Evil) kunnen zijn die mij aanspreekt. Cross my fingers. Ik hou niet snel van hack and slash ( ja voor een uurtje en dan heb ik er al snel genoeg van) en fantasie games. Alleen als er een wat realistischer setting in zit, dan misschien wel en het lijkt erop dat deze game daaraan gaat voldoen. 8)

 2.   
  Petor's avatar

  Wat een geweldig gave trailer zeg! Heerlijke setting met een I am Legend vs. Dead Island stijltje. Kan niet wachten meer te zien!

 3.   
  stoneface's avatar

  ziet er even goed uit als uncharted
  op eerste zicht 😀

 4.   
  Battlefield Devil's avatar

  de characters zien dr wat vaag uit. maar dit zou fcking vet zijn als die ook op de xbox kwam.
  I am legend na spelen lijkt me lijp. alleen wat groter kaliber zou ook mooi zijn, schijt em hard met alleen een revolver tegen die zombie haha

 5.   
  soldierarjan's avatar

  Battlefield Devil schreef, "de characters zien dr wat vaag uit. maar dit zou fcking vet zijn als die ook op de xbox kwam.
  I am legend na spelen lijkt me lijp. alleen wat groter kaliber zou ook mooi zijn, schijt em hard met alleen een revolver tegen die zombie haha"

  deze titel zal nooit na de xbox komen deze game word gemaakt door een sony studio dus zal altijd exclusieve blijven voor ps3.
  ziet er goed uit hopelijk zit er een goed verhaal in net als uncharted.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Deze had ik al gepost bij vorige the last of us bericht maar ziet er goed uit 😀

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Eigenlijk ben ik niet erg van de survival-horror met zombies, maar Naughty Dog heeft mijn vertrouwen echter wel. Zeer benieuwd!

 8.   
  Houserz's avatar

  What een drama, weer een virus…weer apocolyptische stad , weer rare freaks die je proberen op te vreten, dit hebben we al zo vaak gezien, ik laat hem liggen, dat weet ik nu al.