Alan Wake’s American Nightmare bevestigd

Vorige week wisten we te melden dat dankzij het Duitse instituut USK de naam Alan Wake’s American Nightmare opdook als de titel voor de aankomende Alan Wake-game. Deze naam mag nu officieel bevestigd zijn, want tijdens de Video Game Awards 2011 is de eerste trailer van deze game getoond.

Het thema van de originele Alan Wake wordt behouden en de duistere krachten bedreigen wederom de wereld. De hoofdvijand mag nu Mr. Scratch zijn, die duivelse plannen heeft. Een kippenvelaanjagend avontuur staat ons dus te wachten, voor de Xbox Live Arcade in 2012.

 1.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Great! Gelukkig word de game niet als dlc verkocht, want ik heb de game al niet meer..Alan awake…. 😉

 2.   
  Nn3m3s1sS's avatar

  Alan wake was de tegenvaller van de eeuw dus laat maar zitten

 3.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Nn3m3s1sS schreef, "Alan wake was de tegenvaller van de eeuw dus laat maar zitten"

  Heb jij em al gespeeld dan? Vraag ik me af? Alan Wake heeft bijna een 9 gekregen hier op GN dus.. je vergeet dat RDR ook uit kwam in die periode..mensen kozen meer (veel meer) voor RDR omdat het veel leuker leek (kinderspelletje), maar een serieuze ode aan games en films (Alan Wake) hebben ze niet eens geprobeert en luisterden naar vele domme (cry baby’s die te bang waren om deze game te spelen) reacties over deze game en hebben dat bindelings overgenomen. Net zoals er nu gebeurt met 3d gaming en films kijken, dat is ook gewoon over the top! Maar mensen volgen elkaars menigen weer blindelings over zonder het daadwerkelijk zelf goed uitgeprobeert te hebben…God zij met u… 🙄 Wedden en dan krijg je opeens geen reacties meer zo gaat het altijd……koeien

 4.   
  LegendJordy's avatar

  heb alan wake met kippenvel gespeeld en schrok me soms de tering heb nog een dlc liggen maar durf die niet te spelen :$
  maar deze komt sws bij mij de xbox te zitten :d
  kan niet wachten