Resident Evil: Revelations zal ook Japanse stemmenoptie bevatten

Capcom heeft bekendgemaakt dat de Westerse uitgave van Resident Evil: Revelations, net als de Japanse versie, zowel de originele Japanse, alsmede de Engelse stemmen, zal bevatten. De Japanse audio zal vergezeld worden door Engelse ondertitels. Overigens zal de Europese versie van de game nog vier andere gesproken talen bevatten, maar welke dit zijn is nog onbekend. Een Nederlandse taaloptie lijkt in ieder geval niet erg vanzelfsprekend.

Ook over het verhaal van Revelations is een en ander bekendgemaakt. Het virus in de game is het T-Abyss virus, waarvan de antagonisten van het spel, Veltro, genoeg bezitten om één vijfde van de oceanen te vergiftigen. Overigens zal de game ook enkele nieuwigheden kennen, zoals een bio-scanner, waarmee je verborgen wapens en voorwerpen kunt zoeken. Ook onzichtbare vijanden kun je hiermee zien.

Eerder hadden we al bericht over de Circle Pad Pro-uitbreiding die gebundeld zal worden met Resident Evil: Revelations. Beide verschijnen 27 januari in de winkelschappen.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Hmm bij veel andere japanse games vind ik dat wel Bad-ass, maar ik vind japanese toch niet echt passen bij RE serie 😛

 2.   
  toqeer's avatar

  ik weet et niet met deze heel mischien haal ik hem 🙂

 3.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Ik verwacht: Engels, Duits, Frans en Spaans