Volgende week nieuwe DLC Duke Nukem Forever

Ontwikkelaar Gearbox heeft aangekondigd dat ze nieuwe DLC voor Duke Nukem Forever zal uitbrengen op 13 december aanstaande. In deze content, genaamd The Doctor Who Cloned Me, moet de held het opnemen tegen Dr. Photon in een nieuwe singleplayer campagne.

De DLC bevat gloednieuwe wapens, vijanden en eindbazen, en zal daarnaast ook een aantal aanvullende Achievements en wat nieuwe interactieve objecten omvatten. Ook zitten er vier nieuwe multiplayer maps in.

– Sky High: Het door zombies geteisterde kantoor van Pooty, Inc., dichtbij het centrum van Las Vegas. Deze map bevat drie door aliens overgenomen verdiepingen plus twee daken, jump pads, trappenhuizen en building-to-building combat.
– Command: Een commandocentrum waarin in het hart van het complex een BattleLord is opgesloten! Een two-level map met wenteltrappen, uitgestrekte gangen en jump pads.
– Drop Zone: Het dak van Duke’s Lady Killer Casino met gevechten binnen en buiten het gebouw, wenteltrappen voor platformactie, een EDF-voertuig op een landingsplaats plus een bodemloze put.
– Biohazard: Vecht in het Breston Plant Nuclear Power-complex op verschillende verdiepingen met toiletten, kleedkamers, regelkamers en de opslagplaats voor het nucleaire afval.
Deze DLC kost 9,99 op de PC en PlayStation 3. In de Xbox Live Marketplace betaal je 800 Microsoft Points.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Pretbek's avatar

    Een DLC voor Duke nuke forever….

    ik zelf vind het spel totaal niet leuk. Maar voor de mensen die wat wel vinden, zal het wel een leuke DLC worden denk ik 8)