L.A. Noire via OnLive speelbaar op mobiele telefoon

Velen van jullie zullen waarschijnlijk wel bekend zijn met OnLive. Via deze service, die inmiddels al 2,5 maand beschikbaar is, kun je high-end games spelen op je televisie of een willekeurige PC zonder dat je over krachtige hardware hoeft te beschikken. Alle beelden worden namelijk gestreamd via internet! Steeds meer grote ontwikkelaars hebben hun interesse getoond in dit project en een woordvoerder maakte zojuist bekend dat ook Rockstar zich nu bij OnLive heeft aangesloten.

Toekomstige spellen van deze ontwikkelaar zullen dus via OnLive beschikbaar worden gesteld, maar ook de reeds verschenen titel L.A. Noire is aan het assortiment toegevoegd. En dat betekent dat je via de nieuwe OnLive app dit spel met touchscreen-besturing op je telefoon kunt spelen! Zonder meer een mijlpaal op het gebied van mobile gaming. De app is sinds kort beschikbaar voor Android en zal spoedig in de iTunes Store verkrijgbaar zijn. Mensen die de OnLive app downloaden, kunnen overigens volledig gratis aan de slag met LEGO Batman.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Dat gaat mijn datalimiet niet zo leuk vinden… 😳

  BTW, was deze service niet alleen beschikbaar in de VS en UK? (staat me iets van bij)

 2.   
  fdennis's avatar

  Inderdaad hitman47, je kunt het wel downloaden hier in Europa. Maar dat soort apparaat die alles regeld zodat je op elke platform kunt gamen is alleen in de vs te krijgen samen met de controller. Als het in Europs te krijgen was dan af ik het zeker gehaald.

 3.   
  alround gamer's avatar

  ik volg dit systeem nu voor een tijdje, maar het grootste probleem is dat je in Nederland gewoon geen spel kan kopen, is heel erg vervelen! (P.S. weet iemand mischien een truuk om dit wél te doen, het is een gaaf concept en de demo’s weken super.) 😕

 4.   
  Free Roamer's avatar

  Wanneer zal die dan komen op iTunes Store, zal hopeloos w8en 😀

 5.   
  Fabianb's avatar

  Zojuist dirt 3 op me galaxy s2 gespeeld, supervet 🙂

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit item kan niet worden geinstalleerd in het land van uw apparaat! Die melding krijg ik als ik Onlive wil instaleren op men mobiel!

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Zal dit nou de toekomst worden?
  Ik hoop het niet geef maar een eigen console en schijfje met doosje blijft toch mooiste om te hebben.

 8.   
  Fabianb's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Dit item kan niet worden geinstalleerd in het land van uw apparaat! Die melding krijg ik als ik Onlive wil instaleren op men mobiel!"

  Je telefoon moet geroot zijn en dan ‘market enabler’ downloaden.

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  Fabianb schreef, "

  ”DeAdSeYe” schreef, "Dit item kan niet worden geinstalleerd in het land van uw apparaat! Die melding krijg ik als ik Onlive wil instaleren op men mobiel!"

  Je telefoon moet geroot zijn en dan ‘market enabler’ downloaden. "

  Hoeso moet ik dan roten? Onlive werkt toch gewoon op Android 2.3, dus met andere woorden Onlive werkt niet op de officiële besturing systeem van Android en moet dus geroot worden waarbij ook nog eens de garanatie vervalt van je mobile telefoon?

 10.   
  Kenneloth's avatar

  alround gamer schreef, "ik volg dit systeem nu voor een tijdje, maar het grootste probleem is dat je in Nederland gewoon geen spel kan kopen, is heel erg vervelen! (P.S. weet iemand mischien een truuk om dit wél te doen, het is een gaaf concept en de demo’s weken super.) 😕 "

  Daar WAS een truuk voor 😉 werkt momenteel nu meer heb zelf al wel iets van 13 games op Onlive 🙂