PlayStation 3-exclusive ‘The Last of Us’ compleet verrassend

Sony Computer Entertainment komt met een nieuwe PlayStation 3-exclusive, The Last of Us, en er is onlangs een teaser verschenen waarbij we een apocalyptische kant van de mensheid zien. Deze teaser is ook daadwerkelijk het enige wat we van de game weten, ja, en de onderstaande video met in de hoofdrol mieren.

We’re working with Sony on a massive announcement that no one is going to see coming.
Het is ontzettend knap dat Sony deze titel zo goed verborgen weet te houden, zo laat Geoff Keighley van GameTrailers weten. Hij organiseert de Video Game Awards en heeft voor zaterdag een spectaculaire en grootse onthulling gepland. Volgens Keighley is The Last of Us een game die niemand aan ziet komen.
I’m shocked every day that none of this has leaked out, but we’ve got something absolutely mind-blowing that we’re going to unveil from Sony at the VGAs.
Tevens moet het een aankondiging zijn die niet te geloven is. Doordat er nog zo weinig van de game onthuld is, zullen mensen alleen maar meer verbijsterd zijn en verrast worden. We krijgen zaterdag tevens al direct in-game beelden te zien, dus we zijn benieuwd waar Sony ‘incognito’ al die tijd aan heeft gewerkt.

Zaterdag zullen we ook te weten komen welke studio de titel in ontwikkeling heeft. Dat kan een externe ontwikkelaar zijn als Naughty Dog of Guerrilla Games, maar wij verwachten eerder een Sony Santa Monica of een andere interne studio.

 1.   
  Lazar93's avatar

  Dit is een schimmel/bacterie die de mier overneemt en helemaal gek maakt, die daarna uit de mier groeit 🙂 de mieren lopen dan zo ver mogelijk van de kolonie vandaan om uitzaaing te voorkomen dus de kans dat het te maken heeft met dat deze over gaat op mensen is vrij groot.

 2.   
  soldierarjan's avatar

  martoost schreef, "Dit is een schimmel/bacterie die de mier overneemt en helemaal gek maakt, die daarna uit de mier groeit 🙂 de mieren lopen dan zo ver mogelijk van de kolonie vandaan om uitzaaing te voorkomen dus de kans dat het te maken heeft met dat deze over gaat op mensen is vrij groot. "

  of ze doelen op een survival kant van de game met de ziekete.
  ik denk zelf dat santa monica studio er mee bezig en hopelijk god of war 4, maar Guerrilla Games zou ook kunnen die zijn ook met nieuwe IP bezig hebben ze gezegd.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik loop hier nou niet echt warm van ik wil liever wat zien van spel zelf schreenshot ofzo.