Nintendo 3DS-systeemupdate vanaf vandaag te downloaden

Hoewel Nintendo had aangegeven dat de nieuwste systeemupdate voor de Nintendo 3DS verschoven was naar 8 december, heeft het bedrijf bekendgemaakt dat deze vanaf vandaag te downloaden is.

Deze firmware update maakt het mogelijk dat Nintendo 3DS-gebruikers onder andere 3D-videos kunnen maken, met een maximum van tien minuten. Hier zijn ook enkele opties aan toegevoegd, zoals de mogelijkheid met een bepaalde interval beelden te schieten, zodat het bijvoorbeeld mogelijk wordt om te filmen hoe een bloem tot bloei komt of water langzaamaan opdroogt. Daarnaast is het mogelijk met de Frame Pick-functie een soort stop-motion-filmpje te maken.

Tevens zijn er nieuwe toevoegingen in de vorm van nieuwe puzzels in Puzzelruil en een nieuw ‘Mii in Misère’-avontuur. Daarnaast is een nieuwe StreetPass-uitdaging toegevoegd, waarin het de bedoeling is je landkaart compleet te maken door personen uit verschillende regio’s te verzamelen. Deze ondersteunt op het moment echter alleen nog Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Tot slot is het nu mogelijk op eenvoudige wijze content over te zetten van de ene naar het andere 3DS-systeem en kun je in de Nintendo eShop demoversies downloaden van enkele Nintendo 3DS-games.

 1.   
  fdennis's avatar

  Dan moet ik de 3ds eerst eens schoon stoffen voordat ik de update download. Alleen Mario Kart spreekt me aan en in de toekomst was er nog Resident evil Revelations maar verder is het een enorme puinhoop.

 2.   
  ckerigon's avatar

  Hoe zit het met die 10 GBA Games die we gratis kunnen downloaden dan? -_-

 3.   
  firehopper211's avatar

  Zo te zien zijn dat 2 console updates vandaag. 😀

 4.   
  TheUltimateZerg's avatar

  fdennis schreef, "Dan moet ik de 3ds eerst eens schoon stoffen voordat ik de update download. Alleen Mario Kart spreekt me aan en in de toekomst was er nog Resident evil Revelations maar verder is het een enorme puinhoop."

  als je van rpg’s houd..ga voor Tales Of The Abyss 🙂