Fruit Ninja krijgt een nieuwe game; pluchen knuffels van het spel op komst

Sinds de personages van Angry Birds verkrijgbaar zijn als knuffelbeesten, zijn de meeste iOS-games een grote inspiratiebron geworden voor de productie van deze zachte vriendjes. Eerder deze maand verscheen er bijvoorbeeld een pluchen pop van het monstertje uit Cut The Rope. Nu kunnen wij met trots melden dat er nog twee knuffelbeesten op de markt verschijnen: de sensei en de watermeloen uit Fruit Ninja.


De knuffelbeesten zullen in samenwerking met ToyFoundry ontwikkeld worden. Beide knuffels worden beschikbaar gesteld in de online Fruit Ninja-store voor respectievelijk 15 en 16 euro. Een duo-pakket zal een prijskaart van 30 euro met zich meedragen. Natuurlijk moet je hierbij wel rekening met de verzendkosten, die wel eens zouden kunnen oplopen tot een prijs van 25 euro. Overigens lijkt het erop dat enkel de sensei-knuffel beschikbaar is; voor de watermeloen zal je moeten reserveren.

Naast de bekendmaking van deze twee producten, liet ontwikkelaar Halfbrick ook weten dat er een opvolger van de populaire game op komst is. Deze toekomstige game zal hetzelfde concept behouden, maar dat op een totaal andere manier uitvoeren. Hoogstwaarschijnlijk zal je in het nieuwe deel het fruit moeten gebruiken om ninja’s van torens af te schieten. De nieuwe Fruit Ninja-variant zal ergens in het jaar 2012 moeten verschijnen.

 1.   
  I Juggy I's avatar

  Nou die neem ik elke keer mee in bed samen met Flip de beer XD

 2.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  niemand vervangt mijn inmiddels 10 jaar overleden ernie.

 3.   
  Fox's avatar

  Geen knuffel’s van Ninja fishing!?