Acht miljoen verkopen tot nog toe voor Battlefield 3

Electronic Arts maakte gisteren tijdens een conferentie bekend tot nog toe aan acht miljoen consumenten een Battlefield 3-hoesje verkocht te hebben. Geen ogen-die-uit-de-kassen-vallen-verbluffende verkoopaantallen voor Battlefield 3 dus, maar toch absoluut geen slecht resultaat in de clash met Call of Duty: Modern Warfare 3.

Retailers hebben daarnaast ook nog een voorraadje van zo’n vier miljoen discs in de schappen en magazijnen liggen, aangezien EA al in totaal twaalf miljoen exemplaren heeft verscheept. Met de gezonde verkoopaantallen ook ná de release van de veelbesproken shooter en de aankomende feestdagen, ligt de mijlpaal van tien miljoen verkopen zeer waarschijnlijk in het verschiet.

 1.   
  zbuiserd1970's avatar

  MOOIE CIJFERS…..

 2.   
  KgUnl!mited's avatar

  Ik kan niet echt goed inschatten of dit goed is voor zo’n grote game. Weet iemand wat bijv. fifa 12, Mw3 of anderen verkopen?

 3.   
  ms13694's avatar

  de heren van EA mogen tevreden zijn!

 4.   
  matdriks's avatar

  Nu zijn de feestdagen nog geen eens geweest.

 5.   
  superdedupe's avatar

  KgUnl!mited schreef, "Ik kan niet echt goed inschatten of dit goed is voor zo’n grote game. Weet iemand wat bijv. fifa 12, Mw3 of anderen verkopen?"

  ik geloof dat black ops 16 miljoen keer is verkocht. Killzone 3 3 miljoen keer. 8 miljoen is zeker niet slecht.

 6.   
  Coldkiller_NL's avatar

  mooie cijfers omdat het ook echt een top game is!

 7.   
  lassieman's avatar

  Retailers hebben daarnaast ook nog een voorraadje van zo’n vier miljoen discs in de schappen en magazijnen liggen, aangezien EA al in totaal twaalf miljoen exemplaren heeft verscheept.

  Er worden geen online exemplaren meegeteld?

 8.   
  DeAdSeYe's avatar

  superdedupe schreef, "

  ”KgUnl!mited” schreef, "Ik kan niet echt goed inschatten of dit goed is voor zo’n grote game. Weet iemand wat bijv. fifa 12, Mw3 of anderen verkopen?"

  ik geloof dat black ops 16 miljoen keer is verkocht. Killzone 3 3 miljoen keer. 8 miljoen is zeker niet slecht."

  Killzone 3 is een slechte vergelijking, omdat het een PS3 excusief is. Fifa, MW3 of Battlefield zijn multi-platform games, daar kan je de verkopen niet mee vergelijken met exclusieve games daar ligt de verkoop dan natuurlijk altijd lager.

 9.   
  FishHookz's avatar

  Zozo dat hebben ze mooi gedaan 😆

 10.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  niet verkeerd om mee te beginnen. ze gaan steeds dichter bij komen

 11.   
  DeAdSeYe's avatar

  I_Eat_Noobsz schreef, "niet verkeerd om mee te beginnen. ze gaan steeds dichter bij komen"

  Hoe bedoel je, niet verkeert om mee te beginnen? Zoals ik het lees komt het over tot Battlefield net pas bestaat. In tegenstelling is Battlefield al sins 2002 op de markt terwijl de concurrent (Call of Duty) het eerste deel verscheen in 2003.

  Kan me natuurlijk ook vergissen wat je precies bedoelt.. 😉

  8 miljoen is inderdaad niet verkeert, maar is er niet bekent naar de aantal per console? Want ik ben eens benieuwd na de cijfers van de PC versie!