”Met Uncharted 3 hebben we de PlayStation 3 geperst”

Vele ontwikkelaars beweren dat ze met hún game de volledige kracht hebben benut van Sony’s PlayStation 3. Toch zit de console niet op haar top, maar Justin Richmond, game director van Uncharted 3: Drake’s Deception, beweert dat ontwikkelaar Naughty Dog met Uncharted 3 de PlayStation 3 heeft lopen persen.

We were, at any given point, using 100 percent. We were using everything we possibly could. There is always room where you find something where you can do the processing in some different way to find more power. There are all of these different ways to squeeze more power out of the box.
Richmond zegt dat ze voor nu alles uit de console hebben gehaald wat erin zat. Wel is er nog steeds ruimte om op verscheidene manieren meer kracht uit de PlayStation 3 te halen en te persen. Maar waarschijnlijk was er in twee jaar ontwikkeltijd dit maximum te halen zoals Uncharted 3 er nu uitziet.

We zijn uiteraard erg nieuwsgierig naar de verbeteringen die Naughty Dog met een volgende game kan voortbrengen. Of is de studio al bezig met een project voor de PlayStation 4?

 1.   
  sthij's avatar

  Dit heb ik vaker gehoord….

 2.   
  NiSh's avatar

  Veel ontwikkelaars zeggen dit, misschien ook wel een marketing trucje; dit is het mooiste op de ps3? Dit moet ik hebben.

  Het ziet er mooi uit, maar het wordt veel vaker gezegd inderdaad.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  NiSh schreef, "Veel ontwikkelaars zeggen dit, misschien ook wel een marketing trucje; dit is het mooiste op de ps3? Dit moet ik hebben.
  Het ziet er mooi uit, maar het wordt veel vaker gezegd inderdaad."

  Idd word vaak gezegd maar ja het spel is wel 2 jaar in de maak. Dus je kan niet alles blijven omgooien veranderen anders komt het spel nooit af.

 4.   
  Leon's avatar

  Het is inderdaad momenteel het mooiste spel op de PS3, maar ik ben er zeker van dat men over een paar jaar (of zelfs korter) een manier ontdekt om nog meer uit de PS3 te persen.

 5.   
  FishHookz's avatar

  L30N schreef, "Het is inderdaad momenteel het mooiste spel op de PS3, maar ik ben er zeker van dat men over een paar jaar (of zelfs korter) een manier ontdekt om nog meer uit de PS3 te persen."

  Uh not…

 6.   
  soldierarjan's avatar

  ze bedoelen meer op dit moment hebben we alles uit de ps3 geperst wat we kunnen.
  straks met updates aan ps3 en vooral aan hun eigen engine kunne ze er nog meer mee uithalen.

 7.   
  toqeer's avatar

  uncharted 3 is kwa graphics wel het mooiste spel op ps3 moet hem nog spelen 😛

 8.   
  darkclown's avatar

  Ik was in 2007 verbaasd over de geweldige graphics van de PS3, en dan geen FPS drops, heeeeerlijk! Maar het word tijd voor een nieuwe generatie. Ik wil weer verrast worden:)

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Senzanome schreef, "

  ”L30N” schreef, "Het is inderdaad momenteel het mooiste spel op de PS3, maar ik ben er zeker van dat men over een paar jaar (of zelfs korter) een manier ontdekt om nog meer uit de PS3 te persen."

  Uh not…"

  Zegt een persoon die geen ps3 heeft maar een xbox 360 😕

 10.   
  DutchmanDevil's avatar

  Uncharted ziet er grafisch echt super uit, maar sluit ACR niet uit op de ps3

 11.   
  PaNNa's avatar

  Als er ze bezig zijn met het ontwikkelen voor de PS4 hoop ik dat ze rustig alle tijd nemen. 🙂