Skyrim-patch voor de PlayStation 3 beschikbaar

Elke versie van The Elder Scrolls V: Skyrim kent zijn eigen problemen en elke versie krijgt dan ook een eigen patch. Bekend is geworden dat patch 2.01 voor de PlayStation 3-versie van Skyrim nu online staat en natuurlijk te downloaden is via het PlayStation Network.

Op de PlayStation 3 kende Skyrim vooral problemen bij de savedata, die te groot zou zijn en kon zorgen voor framerate-issues. Tevens liep Skyrim bij de nodige spelers vast en was de game amper speelbaar en tot slot zouden textures niet getoond worden zoals ze getoond horen te worden.

De eerste berichten wijzen erop dat de problemen zijn opgelost.

 1.   
  Superwasbeer's avatar

  Kan iemand hier laten weten of deze patch het daadwerkelijk fixt? 🙂

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Superwasbeer schreef, "Kan iemand hier laten weten of deze patch het daadwerkelijk fixt? 🙂 "

  Gewoon downloaden sowieso zal wel wat oplossen dus altijd handig.

 3.   
  fdennis's avatar

  Bij mij is de game 7x vastgelopen helaas. Sinds de patch heb ik er nog geen last van gehad. Al moet ik zeggen dat ik maar 2 uurtjes heb gespeeld sinds de patch er was. Moet wel zeggen dat ik bij een dungeon was en toen stond het beeld voor de zoveelste keer stil. Net toen ik em uit wilde doen deed ie het weer. Dus misschien is het toch verholpen.

 4.   
  PaNNa's avatar

  Bij mij is hij nog maar één keer vastgelopen, maar ik heb de patch gedownload om verdere problemen te voorkomen. Altijd voorbereid zijn.

 5.   
  sesame street's avatar

  Vast lopen doet hij nie zo erg meer maar de lag blijf nog steeds hevig bij mij 😕

 6.   
  Slayer61's avatar

  Ik krijg Skyrim pas morgen binnen en ben wel blij dat de patch al beschikbaar is. Ik zal toch na het spelen van Skyrim jullie op de hoogte houden of de problemen inderdaad zijn gefixt.