Tien indie game soundtrack albums voor slechts één dollar

Gespot in de koopjebak: de Indie Game Music Bundle! Vandaag kun je voor slechts één simpele dollar (0.753579503 euro!) een tiental soundtrack albums van verschillende indie games kopen. Onder andere de muziek van Super Meat Boy, Minecraft en VVVVVV zijn inbegrepen in deze bundel.

Een tijdje geleden was er een soortgelijke actie met een aantal indie games. De games van kleine, onafhankelijke ontwikkelteams werden voor een klein prijsje aangeboden en deden bovendien ook aan het ‘you decide the price’-plan, iets wat nu ook weer geld voor de Indie Game Music Bundle. Je bepaalt eigenlijk zelf hoeveel je betaalt, mits het maar meer is dan één dollar. Dus of je nu die ene ‘buck’ neer wilt leggen, een raar bedrag zoals $13,37 of een belachelijk fortuin van meer dan dan 9000 dollar, dat is helemaal aan jou.

De Indie Game Music Bundle is hier te koop. Heb je niet genoeg geld voor het gehele pakket, dan verwijzen we je graag door naar een bijpassend nummertje, arme stakker die je bent.

 1.   
  timishier's avatar

  op dit moment is er ook een nieuwe http://www.humblebundle.com/ beschikbaar met hetzelfde concept maar dan met indie games ipv muziek

  ot: ik ga deze zeker kopen altijd al de soundtrack van smb willen hebben 😆

 2.   
  -050- Critical's avatar

  leuk concept, werk het ook?

 3.   
  Oldsk00ll's avatar

  I need a dollar LOL 😛

 4.   
  matdriks's avatar

  Ja idd give it to the charity!
  http://www.humblebundle.com/

 5.   
  rillake's avatar

  Its over 9000!

 6.   
  Intersivety's avatar

  rillake schreef, "Its over 9000!"

  WHAT?! NINE THOUSAND?! There’s no way that can be right!