”Ongewenst om PlayStation 4 later te lanceren dan concurrent”

Sony Computer Entertainment heeft het al eerder meegemaakt. De lancering van de PlayStation 3 was ruim een jaar later dan die van de Xbox 360, waarmee Microsoft een aardige voorsprong wist te behalen. Het Japanse bedrijf kan zich dit echter niet nogmaals permitteren. Sony moet en zal de PlayStation 4 in ieder geval gelijktijdig uitbrengen met een console van de concurrentie.

I think we would consider it undesirable to be significantly later than the competition [with PS4], [but] there’s still a lot of unfinished business on PS3.
Bovendien vindt Sony het ongewenst tegenover de consument om een nieuwe console op de markt te brengen die aanzienlijk later verschijnt dan een apparaat van de concurrent.
If you look at PlayStation 2, now in excess of 150 million units installed globally, a huge majority of that was done at price points of £120 or lower. [With PS3] we’ve only just hit £199 in the UK, so clearly there’s a considerable untapped part of the market there.
Toch is het bedrijf nog niet klaar met de PlayStation 3, als je kijkt naar de verkoopcijfers van de PlayStation 2, die meer dan 150 miljoen keer over de toonbank is gegaan. De PlayStation 2 wordt momenteel voor 99 euro verkocht en in Groot-Brittannië gaat de PlayStation 3 voor 199 pond over de balie. Volgens Jim Ryan, baas van Sony Computer Entertainment Europe, zit er dan ook nog een onaangeraakte consumentenmarkt om zich naar Sony’s product te trekken.

  1.   
    toeter83's avatar

    Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Wie het laatst lacht, lacht het best.. 😆

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”toeter83″ schreef, "Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆 "

    Haha ja idd ik vind het niet erg als de volgende playstation weer iets later is, Zo kan je er nog iets aan sleutelen en hem nog wat beter maken en fouten eruit.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”toeter83″]Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆 "

    Haha ja idd ik vind het niet erg als de volgende playstation weer iets later is, Zo kan je er nog iets aan sleutelen en hem nog wat beter maken en fouten eruit.[/quote]
    ja dat is ook mijn reden als die om die redenen weer een jaar later komt ben ik best bereid om een jaar langer te wachten en iets beters te hebben.
    maar ik denk dat ze bij sony daar anders over denken en heeft ze ook wel minder verkopen opgebracht in begin met ps3, ook door prijs toen.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Ik verwacht ook niet dat er langer dan 6 maanden tussen die 2 (xbox ‘720’ en PS4) zal zitten.

    Eind volgend jaar een nieuwe xbox (

  6.   
    Sub-Zeuro's avatar

    ”toeter83″ schreef, "Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆 "

    Moet je es vragen aan een verslaafde.. 😆 (graphic-verslaafde)

  7.   
    xHouse's avatar

    megasega schreef, "

    ”toeter83″ schreef, "Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆 "

    Moet je es vragen aan een verslaafde.. 😆 (graphic-verslaafde)"

    Voor zo’n verslaving ga je dan toch wel voor PC ipv console=P.

  8.   
    PaNNa's avatar

    Het zou me anders weinig kunnen schelen dat het wat langer zou duren. Ik heb liever goed materiaal.

  9.   
    dexter2's avatar

    de ps4 komt nog lang niet want binnekort komt ps vita uit

  10.   
    huntedjohan's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”toeter83″]Het beste bewaar je toch altijd voor het laatste. 😆 "

    Haha ja idd ik vind het niet erg als de volgende playstation weer iets later is, Zo kan je er nog iets aan sleutelen en hem nog wat beter maken en fouten eruit.[/quote]

    denk toch niet dat sony graag een jaar langer wacht met het uitkomen van de PS4 tegenover de xbox 720. ze waren gewoon nog lang niet klaar met PS3 toen MS al wel grotendeels klaar was, en dan heb je zoals gemerkt al snel een behoorlijke achterstand. hadden ze kunnen voorkomen om sneller te releasen.

  11.   
    optimus's avatar

    uiteindelijk zal het niet zoveel verschil maken en zullen alweer de exclusives het verschil moeten maken.

  12.   
    rogier1976's avatar

    leuk als bij een gelijktijdige release van XBOX720 en PS4 er één vele betere specs heeft…ik ben zelf een PC gamer en heb een wii in het stof staan, een PS3 die nauwelijke gebruikt wordt en de XBOX360 heb ik al lang niet meer. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig wat er “hybride” is aan de XBOX720 en wat we daar aan gaan hebben. Is het de bedoeling dat we gaan cloud-gamen?

  13.   
    rillake's avatar

    Ik blijf toch bij de ps4, laat de xbox voor mij maar 😛

  14.   
    locoferry's avatar

    huntedjohan schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”toeter83″].."

    Haha ja idd ik vind het niet erg als de volgende playstation weer iets later is, Zo kan je er nog iets aan sleutelen en hem nog wat beter maken en fouten eruit."

    denk toch niet dat sony graag een jaar langer wacht met het uitkomen van de PS4 tegenover de xbox 720. ze waren gewoon nog lang niet klaar met PS3 toen MS al wel grotendeels klaar was, en dan heb je zoals gemerkt al snel een behoorlijke achterstand. hadden ze kunnen voorkomen om sneller te releasen. [/quote]

    hoe weet je nou of de volgende xbox 720 heet?! 😕

  15.   
    mell-94's avatar

    locoferry schreef, "

    ”huntedjohan” schreef, "[quote=”Carlos0_0″].."

    denk toch niet dat sony graag een jaar langer wacht met het uitkomen van de PS4 tegenover de xbox 720. ze waren gewoon nog lang niet klaar met PS3 toen MS al wel grotendeels klaar was, en dan heb je zoals gemerkt al snel een behoorlijke achterstand. hadden ze kunnen voorkomen om sneller te releasen. "

    hoe weet je nou of de volgende xbox 720 heet?! 😕 [/quote]
    Daar waren berichten over, dat er geruchten rondgingen over xbox 720 :O