Data en locatie CampZone 2012 onthuld

Volgend jaar mogen we wederom uit ons dak gaan op Campzone, waar wij eerder dit jaar natuurlijk weer een knotsgekke GN ON TOUR hebben opgenomen. De volgende editie van Campzone zal plaatsvinden in de zomer van 2012, om precies te zijn van 27 juli tot en met 6 augustus.

Het evenement vindt voor de zesde maal plaats in Oirschot, in de buurt van Eindhoven Airport. Mocht je in 2012 dus dolgraag willen kamperen, gamen en genieten van het zomerse weer, dan kun je alvast voorbereidingen treffen. Mocht je meer willen weten over dit evenement, dan kun je terecht bij de officiële website van Campzone.

Afgelopen jaar was GamersNET uiteraard ook aanwezig op Campzone en hoe tof dat was, kun je zien in onderstaande GN ON TOUR.

 1.   
  killingdj0's avatar

  Ik ken mensen die vrienden zijn van campzone, dus hun krijgen van alles:D ik wou helaas dit jaar niet meegaan maar het is wel handig

  Ik zou de site bekendmaken maar dat is reclame en ik wil natuurlijk geen regels breken ( het is wel een gmod clan NL)

 2.   
  -050- Critical's avatar

  ENN!? dit jaar wel een goede tent mee GN? haha 🙄

 3.   
  Tom's avatar

  -050- Critical schreef, "ENN!? dit jaar wel een goede tent mee GN? haha 🙄 "

  Haha, ik en Richard hebben heerlijk geslapen tijdens ons bezoekje aan Campzone 2011. Of Peter en Marjolein die nacht ook lekker doorgebracht hebben, dat is een ander verhaal. 😛