‘Significante’ Battlefield 3-patch deze week

DICE zal deze week een patch uitbrengen voor de PC-versie van Battlefield 3. De patch voor de console zal niet lang daarna worden uitgebracht.

De patch zal de polijsting, stabiliteit, balancering van de wapens, squad control-functionaliteit en de gebruikersinterface verbeteren. Ook zegt DICE dat ze door de community gegeven feedback zal verwerken en op basis daarvan kleine veranderingen zal doorvoeren. Daarnaast zal negative mouse acceleration worden verwijderd.

DICE zegt dat ze door zal gaan met het bannen en verwijderen van stats van spelers die cheaten of boosten. De Zweedse ontwikkelaar adviseert spelers die anderen verdenken van dat soort praktijken te klikken op het ‘Warning’-teken op hun profielen in Battlelog. Ook kunnen de gamers het geval doorgeven aan de EA Help Desk.

Ook zal DICE de tactical light attachment, bedoeld om spelers te verblinden, onder handen nemen. Er zal niets worden veranderd aan de intensiteit van het licht, maar het bereik zal worden verminderd.

Ten slotte vinden sommige spelers dat de mobiele AA-voertuigen te effectief zijn tegen jets en helicopters, omdat ze de vliegtuigen gemakkelijk van hun pad af laten raken, waardoor ze crashen. Waarschijnlijk wordt dit probleem ook aangepakt.

 1.   
  ReinsNL's avatar

  En het oude vertrouwde claxon komt terug.

 2.   
  KgUnl!mited's avatar

  klinkt goed, ben benieuwd

 3.   
  cool ice's avatar

  kijk, daar ben ik heel blij mee! 🙂 idd goed dat ze dat tactical light aanpakken, die vind ik veel te sterk. hopen dat het voor mij nu ook eindelijk mogelijk word om te reviven. ben benieuwd!

 4.   
  Fabianb's avatar

  cool ice schreef, "kijk, daar ben ik heel blij mee! 🙂 idd goed dat ze dat tactical light aanpakken, die vind ik veel te sterk. hopen dat het voor mij nu ook eindelijk mogelijk word om te reviven. ben benieuwd!"

  Jij nog steeds met je reviven :P.
  Maar als ze de afstand van de tactical light verminderen komt het toch ook een beetje op neer dat het minder fel wordt?

  En volgens mij is het niet alleen de AA wat je van richting laat veranderen of opzij ‘duwt’. Als ik bijvoorbeeld in een heli laag over de grond vlieg en ik wordt opeens beschoten dan kantelt hij letterlijk zowat op zijn kop. Kan soms aardig irritant zijn als je goed bezig bent.

 5.   
  huntedjohan's avatar

  klinkt als een goeie patch. kom maar op zou ik zeggen.

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  De IRNV schijnt ook minder goed te worden. Werd/wordt ook behoorlijk over geklaagd. 🙂

 7.   
  Fabianb's avatar

  mr.black schreef, "De IRNV schijnt ook minder goed te worden. Werd/wordt ook behoorlijk over geklaagd. 🙂 "

  Die gebruik ik ook altijd. Lekker stealth :).

 8.   
  squidgyboy's avatar

  laat maar komen 8)

 9.   
  AlexNN's avatar

  Het zou tijd worden 😆

 10.   
  vulstar's avatar

  I like report button :D!