Nieuw Star Wars: The Old Republic bèta-weekend volgende week

Via Twitter onthulde BioWare zojuist dat het volgende bèta-weekend van Star Wars: The Old Republic van 25 tot 28 november plaats zal vinden. Mensen die via de mail een uitnodiging hebben ontvangen, zullen automatisch een melding krijgen zodra de client beschikbaar is.

Het zal één van de grootste tests tot nu toe worden en iedereen die zich voor 11 november heeft geregistreerd mag automatisch deelnemen. Het vorige bèta-weekend was immens populair: de spelers klokten tezamen maar liefst een miljoen uur.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Zet ook nog bij dat mensen die na 11 november zijn gekomen nog steeds in beta kunnen deelnemen met een beta key. Beta keys kun je krijgen via gamesites http://www.swtor.com/news/news-article/20111111-0 voor meer info

 2.   
  Superwasbeer's avatar

  Thnx @ above

 3.   
  MrFakeSmile's avatar

  Yes, ik heb een mailtje gekregen 😀

 4.   
  Ika Q's avatar

  Heb vanmiddag mail gekregen van Bioware. 8)

 5.   
  swfan's avatar

  Ik heb een mail gehad dat ik ben geselecteerd. Moet alleen nog een mail krijgen waarin de code staat en waar ik het spel moet downloaden, want dat weet ik nog niet.

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  swfan schreef, "Ik heb een mail gehad dat ik ben geselecteerd. Moet alleen nog een mail krijgen waarin de code staat en waar ik het spel moet downloaden, want dat weet ik nog niet. "

  Mail dat je nog moet krijgen waar je client download, krijg je pas later als de beta dichterbij komt. Ik denk volgende week woensdag of donderdag dat mensen genoeg tijd hebben om het te downloaden.