PlayStation 3-versie Saints Row: The Third bevat Saints Row 2

We wisten jullie onlangs te melden dat de PlayStation 3-versie van Saints Row: The Third exclusieve content miste, maar daar lijkt Sony Computer Entertainment een oplossing voor te hebben. Bij alle nieuwe exemplaren van Saints Row: The Third die in Amerika in de winkels verschijnen, zal namelijk gratis een exemplaar van Saints Row 2 zitten.

Sony has announced every new PS3 copy of Saints Row: The Third entitles the purchaser to a free copy of Saints Row.
Niet getreurd voor de mensen die de nieuwe Saints Row al hebben aangeschaft. Door middel van een code, die negentig dagen geldig is, is Saints Row 2 te downloaden en wordt volgende week beschikbaar gesteld.

Uitgever THQ heeft nog niets gemeld over een Europese actie omtrent Saints Row: The Third, maar het lijkt erop dat we snel een reactie kunnen verwachten.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Toch netjes om het zo op te lossen. 😉

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  THQ lost alles netjes op zeg! Omdat mijn pre-order in de soep is gelopen heb ik alsnog de pre-order bonus gekregen. Nu tot ik dit weer lees, ze helpen en lossen alls goed op! 🙂

 3.   
  Epic-Max's avatar

  en nederland dan ?

 4.   
  cool ice's avatar

  zo das wel een vette deal, maar dit:

  Sony has announced every new PS3 copy of Saints Row: The Third entitles the purchaser to a free copy of Saints Row.

  word daarmee niet deel 1 bedoeld?

 5.   
  Ken2BE's avatar

  Goede actie, alleen snap ik niet waarom je saintrow zou spelen als je saint row 3 hebt 😕

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ken2BE schreef, "Goede actie, alleen snap ik niet waarom je saintrow zou spelen als je saint row 3 hebt 😕 "

  Nou misschien dat sommige deel 2 nog niet gespeeld hebben, Ik zelf wel dus hoef deel 2 er niet bij maar er zullen vast mensen zijn die zo deel 2 en 3 kunnen spelen.

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  En mischien voor het verhaal? Het begint allemaal met Saint Row 1 toen je nog als burger op een verkeert moment in een vuurgevecht terecht bent gekomen. Nadat een gang member jou net wouw dood schieten heeft een luitenant van de Saints jou gered.

  Je eerste gang gevecht was ook met Johnny Gat, als ze een gangmember rekruteren worden ze in elkaar geslagen om te voelen hoe het precies aanvoelt als je word aangevallen. Dit gebeurde met Johnny Gat en werd daarna 1 van de beste vrienden in de gang.

  In deel 2 gaat het verder waar deel 1 is gestopt en bestonden de Saints nog maar in zéér kleine groepen en hadden zelf geen territorium meer. Nadat je uit de cel bent ontsnapt, Johnny Gat hebt bevrijd en nieuwe luitenants bent gaan rekruteren (Shaundi en Pierce) ben je weer aan macht gekomen.

  Uiteindelijk zet je weer de Saints op, verover je de gehele stad genaamd Stillwater en nadat ze de hele stad in handen hebben, werden ze beroemd. Vandaar al die gehype over hun in de Saints Row The Third in de stad genaamd Steelport.

  Daarom zullen denk ik wel mensen Saints Row 1 en Saints Row 2 opnieuw willen spelen, omdat het oude game is betekent het niet meteen tot niemand het meer speelt. 😉

 8.   
  dexter2's avatar

  waarom geen saints row 1 want die is nooit op ps3 uitgekomen

 9.   
  Masuromox's avatar

  ”dexter2″ schreef, "waarom geen saints row 1 want die is nooit op ps3 uitgekomen"

  waarschijnlijk dezelfde rede dat mass effect 1 nooit gaat uitkomen op de ps3
  microfags heeft de rechte van het spel