AMD Catalyst 11.11 nu te verkrijgen; verhelpt texture-problemen RAGE

Eind vorige maand wisten we de komst van AMD Catalyst 11.10 WHQL te delen. Het is inmiddels tijd voor een nieuwe driver van het bedrijf, want AMD heeft zojuist Catalyst 11.11 vrijgegeven, die onder andere de texture-problemen van RAGE verhelpt. Daarnaast crasht Homefront niet langer tijdens het gebruik van CrossFireX en DC Universe Online loopt niet langer vast na het selecteren van een personage.

Verder is er een nieuwe Catalyst Application Profile te downloaden voor deze driver. Deze verbetert CrossFireX voor Battlefield 3 en schakelt CrossFireX uit voor Driver: San Franciso. Een officieel profiel voor The Elder Scrolls V: Skyrim ontbreekt helaas nog, maar gebruikers weten reeds te melden dat de prestaties met behulp van de driver en het profiel in elk geval iets verbeterd zijn.

De driver is te downloaden voor Windows XP (32-bit), Windows XP (64-bit), Windows Vista/7 (32-bit) en Windows Vista/7 (64-bit).

Persoonlijke feedback over de driver is natuurlijk altijd welkom. Mocht je als lezer nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

  1.   
    ckerigon's avatar

    Nou lekker op tijd AMD 😛

  2.   
    Neolite's avatar

    Gewoon Nvidia kiezen….het is wat duurder maar je hebt vaak een veel betere ondersteuning m.b.t. drivers en dergelijke. 😉

  3.   
    UberProSure's avatar

    Nvidia is duurder ja, maar je hebt dan ook wel bepaalde kosten erbij die gewoon nergens op slaan. je betaalt voor een nvidia kaart gewoon teveel.

  4.   
    Jonah's avatar

    Waarom is Nvidia in vredesnaam duurder? In verhouding zijn AMD en Nvidia even duur hoor, beter nog, de GTX560 Ti heeft een gunstiger prijspunt dan de HD6950, terwijl dat de directe concurrent is.

  5.   
    optimus's avatar

    nu ja kijk even toen de gpu’s net uit waren:D