Problemen nog niet opgelost; Call of Duty Elite ‘tijdelijk niet bereikbaar’

Call of Duty Elite, de abonnementendienst voor Modern Warfare 3 en Black Ops, ondervindt nog steeds problemen. Volgens verscheidene gamers zorgt de service vooral voor lag en is er vaak geen mogelijkheid om verbinding te maken. Studio Beachhead geeft aan ‘around the clock’ te werken om deze problemen op te lossen. Zonder veel succes, want de service is, aldus de officiële website, ‘tijdelijk niet bereikbaar’.

Gamers die betaald hebben voor premium faciliteiten hebben een e-mail ontvangen waarin vermeld staat dat hun lidmaatschap met dertig dagen verlengd is. Tevens krijgen de premium members als eerste toegang als de service weer bereikbaar is. Volgens Beachhead worden er op dit moment via Elite wél gegevens verzameld van matches. Deze gegevens zullen toegankelijk worden als Elite weer volledig online is.

Call of Duty Elite is tegelijkertijd met Modern Warfare 3 gelanceerd en geeft spelers de mogelijkheid om te ‘netwerken’ met vrienden en statistieken van verschillende spellen te bekijken. Door middel van de statistieken zouden gamers hun skills kunnen verbeteren. De service is alleen bedoeld voor Modern Warfare 3 en Black Ops en ondersteunt geen eerdere spellen.

 1.   
  matdriks's avatar

  Lkkr begin.. hebben ze zoveel verkopen… kunnen ze nog geen eens een service op starten..
  Battlelog?

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik heb anders al is op de PC mijn stats bekeken in Call of duty Elite. jammer genoeg kan ik er nu niet meer in. Wel erg slecht. ze hadden kunnen verwachten dat er zoveel mensen op willen komen.

 3.   
  Relief's avatar

  Betaal je geld en dan hebben ze niet eens fatsoenlijke servers.

 4.   
  FishHookz's avatar

  GENERAL_DS schreef, "Ik heb anders al is op de PC mijn stats bekeken in Call of duty Elite. jammer genoeg kan ik er nu niet meer in. Wel erg slecht. ze hadden kunnen verwachten dat er zoveel mensen op willen komen."

  +1 voor je PF

 5.   
  fdennis's avatar

  Ik vroeg het al op de forum maar geen reactie op dus vraag et weer. Hoe kun je zien dat je zon Elite abonnee bent. Want ik heb de hardenend editie en had wel codes ingevoert maar weet niet of ik nu elite ben omdat er nog een code bijstond. Kan ook nergens zien dat ik wel of niet Elite ben zeer irritant.

 6.   
  Gevick's avatar

  Wat ik aan heel dat COD verhaal leer is dat mensen willen bedrogen worden ! Een betalende service opstarten die voor geen meter werkt … en maar COD kopen jongens, jongens ! Maarja zolang Activision gekken kan blijven vinden die slechte service willen betalen, waarom dan echt nieuws brengen ?? Oude rommel verkoopt toch !!! Hoppaa nog een DLC’tje van 4 mapjes voor 15 euro …. alllemaal kopen, DOEN echt waar voor je geld !!
  Ik doe alvast nietmeer mee. 😉

 7.   
  Cyart's avatar

  dat krijg je als je een game per jaar ongeveer wil uitbrengen, en dan met ”nieuwe” features 🙄

 8.   
  HashtagMcSwag's avatar

  fdennis schreef, "Ik vroeg het al op de forum maar geen reactie op dus vraag et weer. Hoe kun je zien dat je zon Elite abonnee bent. Want ik heb de hardenend editie en had wel codes ingevoert maar weet niet of ik nu elite ben omdat er nog een code bijstond. Kan ook nergens zien dat ik wel of niet Elite ben zeer irritant."

  Een groen schedeltje achter je naam. En als je op de eilte app van ps3 zit staat er bij je naam premium(weet wel met het ding wat je aan het doen bent.
  Ik kan inmiddels wel een clan maken en inviten dus das wel mooi voor mij!

 9.   
  Stubborn's avatar

  Ongelofelijk 🙂