PlayStation 3-versie Saints Row: The Third mist exclusieve content

Saints Row: The Third zou op de PlayStation 3 exclusieve content bevatten in de vorm van een multiplayer modus waarbij het ‘signature weapon’ van de game gebruikt kon worden. Het lijkt er echter op dat Sony en THQ deze deal toch hebben afgeslagen, want de content is nergens te bekennen. Verder is de PlayStation 3-versie identiek aan die van de PC en Xbox 360.

..exclusive multiplayer mode using the game’s ‘signature weapon’.
Met Saints Row: The Third zou Sony een tweede deal hebben afgeslagen. De PlayStation 3-versie van Battlefield 3 zou namelijk een week lang gratis Battlefield 1943 aanbieden, wat ook niet is gebeurd.

 1.   
  gragon3's avatar

  Wazig. En hoe zit het met de deal dat de PS3 versie van ACR ook AC1 zou bevatten? en Bioshock infinite de originele Bioshock zou bevatten? Staan die wel nog? :O

 2.   
  Leon's avatar

  Vind dit persoonlijk nogal mis. Mensen overhalen de PS3-versie te kopen door ze bijvoorbeeld een gratis game (Battlefield 3) of een speciale modus (Saints Row: The Third) te beloven, maar bij de release blijkt dat er niks speciaals bijzit. Een misleidende manier van marketing.

 3.   
  cool ice's avatar

  L30N schreef, "Vind dit persoonlijk nogal mis. Mensen overhalen de PS3-versie te kopen door ze bijvoorbeeld een gratis game (Battlefield 3) of een speciale modus (Saints Row: The Third) te beloven, maar bij de release blijkt dat er niks speciaals bijzit. Een misleidende manier van marketing."

  dit. ze mogen eens wat beter nadenken voordat ze van alles gaan roepen.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Aan de 1ne kant wel goed zo krijgt iedereen het zelfde spel.

 5.   
  DGonlag2's avatar

  Ehh, dit klopt niet helemaal hoor. DICE zelf stopte met het idee om 1943 erbij te stoppen. Ze dachten dat veel mensen die het wilden het toch al hadden, en kozen er daarom voor om BF3 DLC 1 week eerder uit te brengen op de PS3.

  Kon Sony niet veel aan doen dus.
  Please get your facts straight.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  ”DGonlag2″ schreef, "Ehh, dit klopt niet helemaal hoor. DICE zelf stopte met het idee om 1943 erbij te stoppen. Ze dachten dat veel mensen die het wilden het toch al hadden, en kozen er daarom voor om BF3 DLC 1 week eerder uit te brengen op de PS3.

  Kon Sony niet veel aan doen dus. Please get your facts straight. "

  Bedankt voor je oplettendheid. Hier leren wij ook van 😉