PlayStation 3-versie Need for Speed: The Run krijgt exclusieve auto’s

Sony Computer Entertainment en Electronic Arts hebben een deal met elkaar gesloten, want de PlayStation 3-versie van de aankomende racegame Need for Speed: The Run krijgt maar liefst zeven exclusieve auto’s.

De extra scheurijzers die PlayStation 3-bezitters krijgen zijn: Porsche Carrera GT, Lexus LFA, Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, GUMPERT Apollo S, Lamborghini Countach QV5000 en de Koenigsegg Agera R.

Deze week ligt Need for Speed: The Run in de winkels en als opwarmertje hebben we hieronder een screenshot van de Lexus LFA.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Lol ze zoeken de exclusieve auto’s wel uit zeg. Nu ga deze game niet halen maar voor de 360 gamers die deze game willen halen missen hier toch wel de mooiste auto’s in mijn ogen. Zeker de Veyron en die vette Porsche.

 2.   
  gragon3's avatar

  Dat is balen voor de Xbox bezitters.. dit zijn me toch wel wat prachtwagentjes πŸ™‚

 3.   
  cool ice's avatar

  zeven? toe maar! das weer een goeie deal voor sony. πŸ™‚

 4.   
  NightHawk's avatar

  Kut voor 360-only bezitters.

 5.   
  Fabianb's avatar

  Beetje jammer dit altijd. Vind ik ook dat de xbox 360 versie minder moet kosten. Eerlijk is eerlijk, je mist wat ten opzichte van de PS3. πŸ™‚

 6.   
  cool ice's avatar

  Fabianb schreef, "Beetje jammer dit altijd. Vind ik ook dat de xbox 360 versie minder moet kosten. Eerlijk is eerlijk, je mist wat ten opzichte van de PS3. πŸ™‚ "

  dat gaat niet gebeuren, want het hele idee van dit is dat het voor mensen nu aantrekkelijker word om de ps3 versie te kopen. dat is uiteraard gunstig voor sony. bij een andere game heeft microsoft vast weer een dealtje zodat xbox360 spelers een voordeel hebben. wen er maar aan. πŸ˜‰

 7.   
  Relief's avatar

  Sony blijft maar exclusieve deals sluiten terwijl ze geen geld hebben. Ga zo door Sony en voordat je het weet zit je in de problemen.

  *ik bezit trouwens geen enkele console

 8.   
  PaNNa's avatar

  Lijkt me leuk, geluk dat ik ook een PS3 bezit. πŸ™‚

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Relief schreef, "Sony blijft maar exclusieve deals sluiten terwijl ze geen geld hebben. Ga zo door Sony en voordat je het weet zit je in de problemen.
  *ik bezit trouwens geen enkele console"

  Ze hebben zat geld dat ze geen geld hebben is echt onzin, Maar ik vind wou hem sowieso al voor me ps3 halen niet voor me 360 playstation heeft betere controller vind ik πŸ™‚

 10.   
  -050- Critical's avatar

  hmmm ik heb zelf een ps3, maar toch vind ik het jammer dat dit steeds vaker voorkomt, zo heb ik nooit met de ferari dlc van shift kunnen spelen omdat ik een ps3 had!!

  ze moeten er mee stoppen vind ik, zeker als het om zulke prachtauto’s gaat

 11.   
  gragon3's avatar

  http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303243_10150373107754285_154253624284_8514935_1448139909_n.jpg
  Plaatje van de exclusieve Countach van de Gametrailers Facebook pagina πŸ™‚