Nieuwe releasedatum voor PC-versie Batman: Arkham City

Warner Bros. heeft met Batman: Arkham City een mooi spel afgeleverd, dat kun je in onze Arkham City review duidelijk lezen. Een PC-versie van het spel laat helaas nog op zich wachten, maar daar hebben we nu meer duidelijkheid over. PC-gamers kunnen namelijk vanaf 25 november met Batman: Arkham City aan de slag. Het spel verschijnt dan in de winkels, maar zal ook op Steam en Origin te downloaden zijn.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Alweer een week uitstel? Ach, wat maakt het eigenlijk ook uit. Nog een paar dagen wachten, en dan ben ik voorlopig in Skyrim te vinden…

 2.   
  fdennis's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Alweer een week uitstel? Ach, wat maakt het eigenlijk ook uit. Nog een paar dagen wachten, en dan ben ik voorlopig in Skyrim te vinden…"

  Waar heb je skyrim besteld? Ik heb het namelijk via wehkamp gedaan en tot mijn verbazing en vreugde kan die iedere moment nu bij mijn deur worden afgeleverd:) 2 dagen voor de release.

  Ontopic ze zouden Pc games alleen nog maar via steam moeten verkopen. Want het kan voor de makers haast niet meer uit om een pc game te maken doordat mensen pc games downloaden.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Ik heb de collectors edition (pc-versie) besteld bij de Free Record Shop. 😉

 4.   
  MoonLight's avatar

  Het lijkt wel kerst in November. 😆
  Kan iig niet wachten!