Metacritic-gebruikers geven Modern Warfare 3 een 1.4

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk wel bekend met Metacritic, een website die de reviewscores van alle grote websites bijhoudt en hier vervolgens het gemiddelde van berekent. Sinds een paar jaar kunnen echter ook gebruikers van de site hun eigen beoordelingen over een game, film, TV-show of album geven. Dit is dan ook al miljoenen keren gedaan, maar vaak bleek dit systeem รฉรฉn groot minpunt te hebben: het werd overspoeld door haters.

En niet geheel onverwacht is dit probleem ook aan de orde bij Modern Warfare 3. De onvoldoendes van gebruikers stromen binnen en daardoor heeft bijvoorbeeld de PC-versie van de game een gemiddelde gebruikersscore van een 1.4 uit 10. De consoleversies doen het iets beter met een 2.1 en 2.9 voor respectievelijk de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een greep uit de negatieve reacties:

Oh dear, I’ve just played a game that’s identical to one from 5 years ago… same old same old, but no anti-cheat features, same old tired graphics, ok so it has a few new classes….it’s not like anyone actually works as a team. Back to counterstrike methinks.

[…]

Mordern Warfare 3 is the exact same game with a different name, terrible Campaign that you finish in 3 and half hours, with the most irregular irritating little maps that you literally spawn on your enemy’s shoulders. The lack of vehical’s and broken class system creates a very very dry and plain expirence. The visuals are still comparable to my Playstation 2, voice acting and sound of weaponary lack any realness in the game. There really is nothing new that this Game does that makes it worth the plastic it uses.

Metacritic gaf eerder dit jaar al toe dat het wordt geteisterd door mensen die bepaalde spellen opzettelijk een 0 geven, zonder het ook maar een seconde gespeeld te hebben. Professionele critici zijn overigens wel zeer enthousiast over de game: de PlayStation 3-versie wist een gemiddelde score van een 8.8 in de wacht te slepen en de Xbox 360-variant deed het nog iets beter met een 9.

Ondanks alle haters vliegt Modern Warfare 3 over de toonbank. Een analist schat zelfs dat het spel alleen vandaag al 6 miljoen keer zal worden verkocht.

 1.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Ah serieus! Ik ben tot nu toe tevreden ๐Ÿ˜€

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Zo zielig…

  Ik vind het echt een geweldig spel ๐Ÿ˜€ net een uurtje gespeeld de multiplayer en al een flink aantal killstreaks gemaakt. die ah 6 overwatch is wel chill. netzoals de strafe run. ๐Ÿ˜†

 3.   
  darkclown's avatar

  De multiplayer op de PS3 heeft veel last van lag, gaat dit over denken jullie? Ik kan me herinneren dat modern Warfare 2 daar geen last van had!

 4.   
  Lazar93's avatar

  ik ben geen MWc fan en tevens BF Fanboy maar dit is wel een tikkeltje treurig hoor ๐Ÿ™„

 5.   
  Jelkey's avatar

  hoezo is het erg dat er lage cijfers worden gegeven, ze worden in deze 2 voorbeelden goed onderbouwd, en iedereen mag toch zijn eigen mening geven (ik ga als bf-fan toch ook niet zeiken over hoge cijfers die aan mw3 worden toegekend…)

  en waarom komt dit nieuws op gn? wordt dit ook gedaan als (ik zeg maar wat) skyrim zometeen allemaal lage cijfers krijgt op metacritic? dit bericht voelt toch wel een beetje aan als hypen, lage cijfers op metacritics is aan de orde van de dag, daar lees ik nooit wat van op gn, maar nu het bij mw3 het geval is, is het opeens moord en brand

 6.   
  Overload14's avatar

  Jelkey schreef, "hoezo is het erg dat er lage cijfers worden gegeven, ze worden in deze 2 voorbeelden goed onderbouwd, en iedereen mag toch zijn eigen mening geven (ik ga als bf-fan toch ook niet zeiken over hoge cijfers die aan mw3 worden toegekend…)
  en waarom komt dit nieuws op gn? wordt dit ook gedaan als (ik zeg maar wat) skyrim zometeen allemaal lage cijfers krijgt op metacritic? dit bericht voelt toch wel een beetje aan als hypen, lage cijfers op metacritics is aan de orde van de dag, daar lees ik nooit wat van op gn, maar nu het bij mw3 het geval is, is het opeens moord en brand"

  Hรฉhรฉ daar zeg je nu wel wat ๐Ÿ˜› het lijkt alsof ze een fanboy war expres willen opstoken

 7.   
  cool ice's avatar

  kinderachtig.

  maar die reacties van die mensen, dat ze vinden dat er maar weinig veranderd is vergeleken met voorgaande delen, daar kan ik heel goed inkomen. en, wat hierboven ook gezegd word, ze onderbouwen hun mening goed. maar alsnog een beetje kinderachtig om dan een 1 te geven.

 8.   
  Leon's avatar

  darkclown schreef, "De multiplayer op de PS3 heeft veel last van lag, gaat dit over denken jullie? Ik kan me herinneren dat modern Warfare 2 daar geen last van had!"

  De PS3-versie van Black Ops heeft daar nog weken last van gehad, dus ik mag hopen dat ze dat nu wat sneller fixen.

 9.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik begrijp het wel, kindertjes van 12 – 16 houden meestal niet zo van registreren op dit soort websites, oudere weer wel en die zie je dan ook meer echte meningen en reviews schrijven en naar mijn mening (van de afgelopen 3 CoD’s) is CoD een beetje aan het blijven hangen, geen vooruitgang boeken en niet echt meer die “CoD2 > CoD4 sprong maken”, wat wel het gene is wat de meeste mensen zouden willen zien, want de graphics zijn oud – geluid is weinig tot (bij sommige wapens) niet veranderd en het zelfde geld voor het design van het level – het is op sommige punten niet mooi afgewerkt (gebouwen die niet uit bakstenen bestaan maar uit solide kleuren), het is een High budget Arcade game die zich voordoet als een game die voor de hardcore fans is. Maarja noobtuben, nadespammen, knife gooien (en iemand ermee kunnen doden!) en niet te vergeten kniferunners beginnen nu ondertussen wel de meeste mensen hun strot uit te komen.

  Ik begrijp de reviews van de betaalde criticus trouwens ook, ze laten allen het beste platform reviewen en geven een “pre-release” zodat je niet zo veel last heb van de problemen die je over 1 / 2 maanden krijgt, want laten we niet vergeten SMG’s met de zelfde damage als Assault Rifles (met hogere fire rate) = overpowered en dat vind niemand leuk, maarja als deze wapens pas vanaf level 30 – 40 unlocked worden dan kan je als criticus daar niet op rekenen want die tijd heb je meestal niet.

 10.   
  fdennis's avatar

  Dat zijn kneuzen die mee willen doen aan een hype. Als je niet van fps houd dan koop ze niet. Ik heb BF3 en MW3 en beide vind ik tot nu toe echt geweldige games. Ik oordeel zelf ook altijd graag games en heb bF3 een 8.3 gekregen. Omdat de singleplayer matig was en vanwege de lichte lagg anders scoorde die wel hoger. Maar word zo moe van die k*t kneuzen.

 11.   
  sesame street's avatar

  Sorry ik ben geen call of duty hater ben zelfs een fan boy van mw reeks en de rest van cod maar heb nu mw3 gespeeld bij en vriend en ik ben het helemaal eens met deze gasten dat het gewoon presies hetzelfde is als 2 en dat de multiplay heel chaotisch is en super klein vol campers met alle negatieve bovenin ben ik het mee een. Dus nee ik ga deze nie halen ze stellen me een beetje teleur en hou t bij bf3 en haal plaats van mw3 skyrim of assasins creed heel jammer hoor ๐Ÿ™

 12.   
  Nn3m3s1sS's avatar

  Ik hou persoonlijk meer van BF games dan CoD maar wellicht dat ik deze ook ga halen. Maar hoe dan ook lijkt een score van circa 2 mij wel erg weinig. Beetje triest. Ik snap wel waar de haar vandaan komt. De laatste twee CoD’s hebben ook mij zwaar teleurgesteld maar er zijn slechtere games. Laten we het houden op ‘hoge bomen vangen veel wind…’. Want hoe je het wend of keert CoD is een blockbuster. We leuk om te zien dat mijn favo serie BF ook deze kant op gaat.

 13.   
  Leon 2.0's avatar

  Kinderachtig. Sowieso geeft volgens mij 90% van alle mensen op Metacritic of een 1 of een 10 aan iets. ๐Ÿ™„

 14.   
  Super Gamer's avatar

  BF3 heeft 2 7ens en 1 6.8 zie ik, das ook wel lullig, BF3 en MW3 verdienen beide hoger…

 15.   
  King of Heroes's avatar

  wauw… grow up! echt hoor… dat is vreselijk kinderachtig.. ๐Ÿ˜ก

 16.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Fanboys en haters! ๐Ÿ‘ฟ
  Oei wat heb ik daar een bloedhekel aan, inplaats van zo’n cijfter te geven geef een oprecht cijfer. ๐Ÿ˜ก

 17.   
  Dude…'s avatar

  ik heb het nu 1 dag gespeeld en ik geef (De MP een 8.5) . ze hebben echt veel gedaan om de game te balanceren en dat is echt goed gelukt!
  ik ben trouwens echt blij om te zien dat de meeste reacties het met mij eens zijn, en dat die gewoon kinderachtig is. Leuk dat je jouw game beter vindt maar als je de game nog niet eens gespeeld heb, ga dan NIET kritiek hebben op de games die andere leuk vinden echt ZIELIG gewoon….

 18.   
  theis's avatar

  wat een gedoe. het zijn allebei toch gewoon prima games? ik heb zelf ook een lichte voorkeur voor bf3 maar dit is gewoon omdat ik de gameplay van bf3 beter vindt. voor een ander is het weer andersom. Speel gewoon wat je leuk vindt. ik ga ze gewoon allebei spelen.

 19.   
  DGonlag2's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Fanboys en haters! ๐Ÿ‘ฟ
  Oei wat heb ik daar een bloedhekel aan, inplaats van zo’n cijfter te geven geef een oprecht cijfer. ๐Ÿ˜ก "

  En waarom mag je tegenwoordig een spel niet leuk vinden? Kom op zeg, ik kan goed begrijpen wat ze bedoelen, oke, misschien een beetje overdreven van ze, maar dat doen zo veel mensen.
  Maar ik vind het nog geen haters daarom, en ze onderbouwen goed.

  Mensen moeten echt stoppen om mensen gelijk haters of troll te noemen. Serieus, als je niet kan tegen iemand anders zijn mening, dan moet je vooral niet het internet op.

 20.   
  Jelkey's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Fanboys en haters! ๐Ÿ‘ฟ
  Oei wat heb ik daar een bloedhekel aan, inplaats van zo’n cijfter te geven geef een oprecht cijfer. ๐Ÿ˜ก "

  het zijn haters omdat ze een spel dat jij leuk vindt laag beoordelen? in het geval van jouw opmerking mag ik dus ‘een oprecht cijfer’ veranderen in ‘een cijfer waar ik het mee eens ben’?

 21.   
  Flapjack's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Fanboys en haters! ๐Ÿ‘ฟ
  Oei wat heb ik daar een bloedhekel aan, inplaats van zo’n cijfter te geven geef een oprecht cijfer. ๐Ÿ˜ก "

  volgens mij bij jij hier nu de hater en fanboy.. als ik jouw gedrag een ‘OPRECHT’ cijfer moet geven ipv de game zou ik ook gewoon een laag cijfer geven hoor…. btw je contradiceert je zelf wel een beetje denk daar maar is over na

  en hee: een cijfer is ook maar een mening

 22.   
  Carcass's avatar

  Valt mij op dat de meeste haters van bf komen. Andersom veel minder.

  Komt toch een beetje denk ik dat mw beter loopt en de lui die denken dat er een competitie in moet zitten dit niet hebben kunnen. Als bf beter verkocht dan mw dan zouden ze er denk ik niet zon punt van maken.

  Meest rare vind ik nog wel dat als de bf spelers het over bf hebben dit dan een spel moet zijn voor de elite en de pro spelers.. Dan zou het niet gek zijn dat ie minder zou verkopen..

  Afijn.. voorlopig kunnen mij cijfers van anderen steeds minder verrotten en speel ik wat ikzelf leuk vind.. (en dit zijn in dit geval beide games)

 23.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ok deze reactie is special voor jullie 3.
  DGonlag2, Jelkey, Flapjack, Als jullie mij een beetje zouden kennen, zekker ook met name van de meerderen
  reacties die ik geef over de jaren heen op GN dan zouden jullie moeten weten dat ik mensen respecteer en zekker ook hun meningen, want dat vind ik zelf ook hรฉรฉl belangrijk. Maar ik heb het niet puur over de mensen die het gespeeld hebben maar inderdaad om de mensen die het niet hebben gespeeld en dan zomaar cijfers geven. Een 2.4 (om zomaar even te zeggen) vinden jullie dat echt eerlijk en oprecht voor een game waar milljoenen en veel tijd in word gestoken. (ET op de Atari is dan zelf better dan MW3 om zo te zien. ) En dat kan ik niet begrijpen.
  En zekker nu met alle fanboy gedrag op alle websites vinden jullie het dan niet gek dat ik zo reageer?!
  Maar goed ik heb mijn zegje gedaan om er voor te zorgen dat ik niet overkom als een fanboy of iemand die niemand respecteert. En verder ga ik ook niet meer discusere. ๐Ÿ™‚

 24.   
  FishHookz's avatar

  GENERAL_DS schreef, "Zo zielig…
  Ik vind het echt een geweldig spel ๐Ÿ˜€ net een uurtje gespeeld de multiplayer en al een flink aantal killstreaks gemaakt. die ah 6 overwatch is wel chill. netzoals de strafe run. ๐Ÿ˜† "

  Om te beginnen 1+ voor je PF echt jij bent iemand die het snapt en ik vind de multiplayer van MW3 nu al een beetje vervelen want het lijkt gwn teveel op de oude Call of Duty’s maarja de vernieuwingen zijn leuk ๐Ÿ˜‰

 25.   
  Fabianb's avatar

  Wees blij. Gaan ze misschien enorm hun best doen de komende jaren.

  Eigenlijk ook wel weer grappig hoe zo’n grote titel ineens zoveel mensen tegen zich kan keren.

 26.   
  painkillers's avatar

  verder vind ik persoonlijk dat in de reviews van bf 3 de reviewers als minpunt zetten dat er te veel scripted events zijn eigenlijk punten die bij cod net zo goed gelden maar die in deze resensies ze er niet over klagen. dus vind ik dat cod voortgetrokken word + zien ze elite als een pluspunt. Niet dat het slecht is ofzo maar er zijn zeer veel games die een soort van elite hadden terwijl der nooit over gesproken word.
  als ik op het eerste gezicht kijk naar elite doet mij het veel denken aan killzone2.com

 27.   
  Flapjack's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ok deze reactie is special voor jullie 3.
  DGonlag2, Jelkey, Flapjack, Als jullie mij een beetje zouden kennen, zekker ook met name van de meerderen
  reacties die ik geef over de jaren heen op GN dan zouden jullie moeten weten dat ik mensen respecteer en zekker ook hun meningen, want dat vind ik zelf ook hรฉรฉl belangrijk. Maar ik heb het niet puur over de mensen die het gespeeld hebben maar inderdaad om de mensen die het niet hebben gespeeld en dan zomaar cijfers geven. Een 2.4 (om zomaar even te zeggen) vinden jullie dat echt eerlijk en oprecht voor een game waar milljoenen en veel tijd in word gestoken. (ET op de Atari is dan zelf better dan MW3 om zo te zien. ) En dat kan ik niet begrijpen.
  En zekker nu met alle fanboy gedrag op alle websites vinden jullie het dan niet gek dat ik zo reageer?!
  Maar goed ik heb mijn zegje gedaan om er voor te zorgen dat ik niet overkom als een fanboy of iemand die niemand respecteert. En verder ga ik ook niet meer discusere. ๐Ÿ™‚
  "

  maar waar blijf je dan met je ‘haters’s en ‘fanboys’ dat vind ik niet heel erg respectvol.. je contradicteert jezelf nogmaals
  tuurlijk zitten er mensen tussen die dat zomaar cijfers geven..maar dat zijn ook mensen dus behandel ze dan ook zo en niet als muggen of een of andere plaag… je zegt het een en terwijl je het ander doet…. ik vind je niet geloofwaardig…beetje jammer.. en dan nog als die mensen zomaar een cijfer geven WHO CARES dat is toch lkkr hun zielige probleem………..LET THEM BE

 28.   
  mastertje's avatar

  painkillers schreef, "verder vind ik persoonlijk dat in de reviews van bf 3 de reviewers als minpunt zetten dat er te veel scripted events zijn eigenlijk punten die bij cod net zo goed gelden maar die in deze resensies ze er niet over klagen. dus vind ik dat cod voortgetrokken word + zien ze elite als een pluspunt. Niet dat het slecht is ofzo maar er zijn zeer veel games die een soort van elite hadden terwijl der nooit over gesproken word.
  als ik op het eerste gezicht kijk naar elite doet mij het veel denken aan killzone2.com "

  Mja dat komt omdat het altijd al in CoD zat. Wat blijkbaar dus niet bij Battlefield het geval is. (weeet het niet, nooit gespeeld, spel ligt me niet namelijk ๐Ÿ˜›

 29.   
  Carcass's avatar

  painkillers schreef, "verder vind ik persoonlijk dat in de reviews van bf 3 de reviewers als minpunt zetten dat er te veel scripted events zijn eigenlijk punten die bij cod net zo goed gelden maar die in deze resensies ze er niet over klagen. dus vind ik dat cod voortgetrokken word + zien ze elite als een pluspunt. Niet dat het slecht is ofzo maar er zijn zeer veel games die een soort van elite hadden terwijl der nooit over gesproken word.
  als ik op het eerste gezicht kijk naar elite doet mij het veel denken aan killzone2.com "

  zoals hierboven al aangegeven is dit nou echt een ding wat wel gejat is door de makers van bf van mw.

  En toch blijft mw hier beter in. De sp is over de top maar dat maakt het juist leuk. Bij die van bf zat je echt te wachten tot het event afgelopen was en bij mw gebeurd er zoveel dat het wel leuk blikken is.
  De sp van mw vind ik meestal net lang genoeg zonder dat deze gaat vervelen.

 30.   
  Flapjack's avatar

  Carcass schreef, "

  ”painkillers” schreef, "verder vind ik persoonlijk dat in de reviews van bf 3 de reviewers als minpunt zetten dat er te veel scripted events zijn eigenlijk punten die bij cod net zo goed gelden maar die in deze resensies ze er niet over klagen. dus vind ik dat cod voortgetrokken word + zien ze elite als een pluspunt. Niet dat het slecht is ofzo maar er zijn zeer veel games die een soort van elite hadden terwijl der nooit over gesproken word.
  als ik op het eerste gezicht kijk naar elite doet mij het veel denken aan killzone2.com "

  zoals hierboven al aangegeven is dit nou echt een ding wat wel gejat is door de makers van bf van mw.
  En toch blijft mw hier beter in. De sp is over de top maar dat maakt het juist leuk. Bij die van bf zat je echt te wachten tot het event afgelopen was en bij mw gebeurd er zoveel dat het wel leuk blikken is.
  De sp van mw vind ik meestal net lang genoeg zonder dat deze gaat vervelen.
  "

  volgens mij kwam bf3 toch echt eerder uit en dan nog als het gejat is beter goed gejat dan slecht gemaakt zeg ik altijd maar en bovendien is battlelog graties zo als het hoort

 31.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  die opmerking van same old same old is wel terecht…
  wordt een beetje gek van mensen die MW spelen en denken dat ze alle games hebben gezien… COD 1 t/m 4 alles

 32.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  vind d egame wat tegenvallen, maar ik had ook gewoon toren hoge verwachtingen denk ik:P

  lol dat balance werkt niet egt hoor.
  ik kwam bij mijn eerste potje tdm terecht bij gamers die lvl 60+ waren ๐Ÿ˜†

 33.   
  Mathiask's avatar

  1.4 is overdrevenm maar een negen ook.
  De reviews van gebruikers halen allemaal valide punten op … de meningen zijn onderbouwd. Het is same old same old. Het lijkt alsof je dlc hebt gekocht voor MW2 … Je ziet hoe bijna alle gamejournalisten worden meegetrokken in de hype en de game een hoog cijfer geven. Beste voorbeeld hiervan is o.a. de review van IG.
  Eigenlijk vatten de meeste MC reviews de game beter samen dan de meeste cijfers van journalisten.

 34.   
  Flapjack's avatar

  I_Eat_Noobsz schreef, "vind d egame wat tegenvallen, maar ik had ook gewoon toren hoge verwachtingen denk ik:P
  lol dat balance werkt niet egt hoor.
  ik kwam bij mijn eerste potje tdm terecht bij gamers die lvl 60+ waren ๐Ÿ˜† "

  hmm dat lijkt me sterk lvl 60 + wss zijn het cheaters XD nu al gewoon eerste dag dat ie uit is.

 35.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik hoop dat Infinity Ward en Activision hierdoor toch even realiseren dat ze de game echt moeten vernieuwen. Als dat lukt, is dit een goede actie geweest.

 36.   
  SonOfTorture's avatar

  darkclown schreef, "De multiplayer op de PS3 heeft veel last van lag, gaat dit over denken jullie? Ik kan me herinneren dat modern Warfare 2 daar geen last van had!"

 37.   
  barto89's avatar

  Terecht miss dat ze nu Eens een keer vernieuwen bij activision

 38.   
  SonOfTorture's avatar

  darkclown schreef, "De multiplayer op de PS3 heeft veel last van lag, gaat dit over denken jullie? Ik kan me herinneren dat modern Warfare 2 daar geen last van had!"

  op de pc net zo, heel erg veel lag, komt denk ik omdat de game net een dag oud is;) komt goed, hoop ik ๐Ÿ˜ณ

 39.   
  TheUltimateZerg's avatar

  Tss.. fok cijfers van andere,
  het gaat om je eigen ervaring!

  Haters gonna hate!

 40.   
  Carcass's avatar

  Flapjack schreef, "

  ”Carcass” schreef, "[quote=”painkillers”].."

  zoals hierboven al aangegeven is dit nou echt een ding wat wel gejat is door de makers van bf van mw.
  En toch blijft mw hier beter in. De sp is over de top maar dat maakt het juist leuk. Bij die van bf zat je echt te wachten tot het event afgelopen was en bij mw gebeurd er zoveel dat het wel leuk blikken is.
  De sp van mw vind ik meestal net lang genoeg zonder dat deze gaat vervelen.
  "

  volgens mij kwam bf3 toch echt eerder uit en dan nog als het gejat is beter goed gejat dan slecht gemaakt zeg ik altijd maar en bovendien is battlelog graties zo als het hoort
  [/quote]

  .. Sjaak het gaat om de sp. En die van bf was gewoon jatwerk uit de mw reeks. Als je de grafics en besturing (vind het rondbewegen in het spel wel veeeeel soepeler) niet meerekent zit er niets bij wat een verbetering is ten opzichte van mw.

  Sowieso is het allemaal oud nieuws maar in die van mw zitten nog wel momenten die origineel en leuk verzonnen zijn. Zo ben ik nog nooit met een tank door een paar lagen van een parkeergarage gedonderd ๐Ÿ˜† .

  Qua mp blijven de games domweg dusdanig verschillend dat vergelijken niet echt opgaat en 1 ieder een spel kiest dat het beste bij zijn speelwijze past.

 41.   
  ShadyXL's avatar

  darkclown schreef, "De multiplayer op de PS3 heeft veel last van lag, gaat dit over denken jullie? Ik kan me herinneren dat modern Warfare 2 daar geen last van had!"

  Ik had het vandaag 4-5 uurtjes gespeeld en ik had helemaal geen lagg O.o

  OT: Ik vond alle COD campaigns juist vet hoor ;o Vooral de Modern Warfare series! :/

 42.   
  Tadao's avatar

  Ze hebben tenminste het lef om tegen de hype in te gaan, 1.4 is wel een beetje hard want het heeft wel z’n charmes, maar ze hebben tenminste gewacht tot het spel uit was en het gespeeld

 43.   
  JonsoN's avatar

  Misschien dat dit wel terecht is?, ik bedoel, IEDEREEN geeft een slecht cijfer.

 44.   
  DanielBos's avatar

  Kan je maar zien hoe geloofwaardig Metacritic-gebruikers zijn ;).

 45.   
  ricklen's avatar

  kvind dat mw3 iets van een 7 verdient op de consoles, voor de pc vind ik deze cijfers wel goed aangezien het een copycat is van MW2 zowat.

 46.   
  Colorz's avatar

  Persoonlijk vind ik de uitleg dat het aan de ‘haters’ ligt nogal kort door de bocht genomen.
  Natuurlijk zijn er haters en natuurlijk zetten die er ook valse reacties op maar die kunnen daardoor nooit zo’n significant verschil maken in quotering! Vergeet niet dat uiteindelijk de ‘Call of duty’ fanbase veel groter is dan deze van Battlefield, daar zich deze ook al jaren op de consolemarkt bevind maw. het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn doordat de battlefieldfranchise zich als een indringer naast de COD nestelt op een markt die jaren voorheen enkel door COD gedomineerd werden..maar dat is dus niet zo en welke conclusie trek ik hier dan uit: de mooie luchtbel van de voorheen ongenaakbare COD is gesprongen en dit is nog maar het begin, ze hebben een mooie tijd gehad maar je moet altijd rekening houden met de concurrentie en je moet durven toegeven dat de concurrentie je op sommige vlakken heeft bijgebeend en zelfs erovergesprongen is.. Ga maar na op alle andere sites die quoteringen noteren van beide gebruikers en je zal zien dat de quoteringen wel heel erg ver uit elkaar liggen, allemaal haters? ik dacht het niet..je kan nu eenmaal niet de mensen blijven warm maken met hetzelfde gebakken brood als u begrijpt wat ik bedoel..als je daarbovenop er dan nog eens 60 euro voor vraagt dan krijg je dit soort quoteringen. En al die mooie quoteringen van de zogenaamde pro-reviewers over COD…blijkbaar zijn er weinig met ballen aan hun lijf want ze durven er volgens mij gewoon niet meer tegen in gaan omdat COD al jarenlang hoge toppen scheert, en het kan niet anders of er worden er veel wat geld toegestopt als je naar die cijfers ziet..ongelooflijk! ..en dat voor iets wat verdacht veel weg heeft van een DLC pack volgens al die gebruikers.. enfin, ga het zelf maar na!

 47.   
  Flapjack's avatar

  Colorz schreef, "Persoonlijk vind ik de uitleg dat het aan de ‘haters’ ligt nogal kort door de bocht genomen.
  Natuurlijk zijn er haters en natuurlijk zetten die er ook valse reacties op maar die kunnen daardoor nooit zo’n significant verschil maken in quotering! Vergeet niet dat uiteindelijk de ‘Call of duty’ fanbase veel groter is dan deze van Battlefield, daar zich deze ook al jaren op de consolemarkt bevind maw. het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn doordat de battlefieldfranchise zich als een indringer naast de COD nestelt op een markt die jaren voorheen enkel door COD gedomineerd werden..maar dat is dus niet zo en welke conclusie trek ik hier dan uit: de mooie luchtbel van de voorheen ongenaakbare COD is gesprongen en dit is nog maar het begin, ze hebben een mooie tijd gehad maar je moet altijd rekening houden met de concurrentie en je moet durven toegeven dat de concurrentie je op sommige vlakken heeft bijgebeend en zelfs erovergesprongen is.. Ga maar na op alle andere sites die quoteringen noteren van beide gebruikers en je zal zien dat de quoteringen wel heel erg ver uit elkaar liggen, allemaal haters? ik dacht het niet..je kan nu eenmaal niet de mensen blijven warm maken met hetzelfde gebakken brood als u begrijpt wat ik bedoel..als je daarbovenop er dan nog eens 60 euro voor vraagt dan krijg je dit soort quoteringen. En al die mooie quoteringen van de zogenaamde pro-reviewers over COD…blijkbaar zijn er weinig met ballen aan hun lijf want ze durven er volgens mij gewoon niet meer tegen in gaan omdat COD al jarenlang hoge toppen scheert, en het kan niet anders of er worden er veel wat geld toegestopt als je naar die cijfers ziet..ongelooflijk! ..en dat voor iets wat verdacht veel weg heeft van een DLC pack volgens al die gebruikers.. enfin, ga het zelf maar na!"

  kijk met deze meneer kan ik praten

 48.   
  Jelkey's avatar

  Colorz schreef, "Persoonlijk vind ik de uitleg dat het aan de ‘haters’ ligt nogal kort door de bocht genomen.
  Natuurlijk zijn er haters en natuurlijk zetten die er ook valse reacties op maar die kunnen daardoor nooit zo’n significant verschil maken in quotering! Vergeet niet dat uiteindelijk de ‘Call of duty’ fanbase veel groter is dan deze van Battlefield, daar zich deze ook al jaren op de consolemarkt bevind maw. het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn doordat de battlefieldfranchise zich als een indringer naast de COD nestelt op een markt die jaren voorheen enkel door COD gedomineerd werden..maar dat is dus niet zo en welke conclusie trek ik hier dan uit: de mooie luchtbel van de voorheen ongenaakbare COD is gesprongen en dit is nog maar het begin, ze hebben een mooie tijd gehad maar je moet altijd rekening houden met de concurrentie en je moet durven toegeven dat de concurrentie je op sommige vlakken heeft bijgebeend en zelfs erovergesprongen is.. Ga maar na op alle andere sites die quoteringen noteren van beide gebruikers en je zal zien dat de quoteringen wel heel erg ver uit elkaar liggen, allemaal haters? ik dacht het niet..je kan nu eenmaal niet de mensen blijven warm maken met hetzelfde gebakken brood als u begrijpt wat ik bedoel..als je daarbovenop er dan nog eens 60 euro voor vraagt dan krijg je dit soort quoteringen. En al die mooie quoteringen van de zogenaamde pro-reviewers over COD…blijkbaar zijn er weinig met ballen aan hun lijf want ze durven er volgens mij gewoon niet meer tegen in gaan omdat COD al jarenlang hoge toppen scheert, en het kan niet anders of er worden er veel wat geld toegestopt als je naar die cijfers ziet..ongelooflijk! ..en dat voor iets wat verdacht veel weg heeft van een DLC pack volgens al die gebruikers.. enfin, ga het zelf maar na!"

  held! deze gast heeft speciaal een account aangemaakt om dit te zeggen! en hij heeft nog gelijk ook

 49.   
  JonsoN's avatar

  Colorz schreef, "Persoonlijk vind ik de uitleg dat het aan de ‘haters’ ligt nogal kort door de bocht genomen.
  Natuurlijk zijn er haters en natuurlijk zetten die er ook valse reacties op maar die kunnen daardoor nooit zo’n significant verschil maken in quotering! Vergeet niet dat uiteindelijk de ‘Call of duty’ fanbase veel groter is dan deze van Battlefield, daar zich deze ook al jaren op de consolemarkt bevind maw. het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn doordat de battlefieldfranchise zich als een indringer naast de COD nestelt op een markt die jaren voorheen enkel door COD gedomineerd werden..maar dat is dus niet zo en welke conclusie trek ik hier dan uit: de mooie luchtbel van de voorheen ongenaakbare COD is gesprongen en dit is nog maar het begin, ze hebben een mooie tijd gehad maar je moet altijd rekening houden met de concurrentie en je moet durven toegeven dat de concurrentie je op sommige vlakken heeft bijgebeend en zelfs erovergesprongen is.. Ga maar na op alle andere sites die quoteringen noteren van beide gebruikers en je zal zien dat de quoteringen wel heel erg ver uit elkaar liggen, allemaal haters? ik dacht het niet..je kan nu eenmaal niet de mensen blijven warm maken met hetzelfde gebakken brood als u begrijpt wat ik bedoel..als je daarbovenop er dan nog eens 60 euro voor vraagt dan krijg je dit soort quoteringen. En al die mooie quoteringen van de zogenaamde pro-reviewers over COD…blijkbaar zijn er weinig met ballen aan hun lijf want ze durven er volgens mij gewoon niet meer tegen in gaan omdat COD al jarenlang hoge toppen scheert, en het kan niet anders of er worden er veel wat geld toegestopt als je naar die cijfers ziet..ongelooflijk! ..en dat voor iets wat verdacht veel weg heeft van een DLC pack volgens al die gebruikers.. enfin, ga het zelf maar na!"

  Jij zegt waar ik al die jaren geen woorden voor kon vinden, jij bent de eindbaas van de week!

 50.   
  Fox's avatar

  Wat ze zeggen is wel waar… Want de engine van jou pc vraagt en wat het er voor terug geeft gaat nergens over… Ook zijn die maps inderdaad te klein… Waarom een sniper nemen als de max distance toch maar rond de 5-6 meter ligt in een gevecht.

 51.   
  Jelkey's avatar

  ik begin me serieus stil aan af te vragen of activision het geld van de cod-serie heeft gebruikt om reviewers om te kopen, het zou me in ieder geval niet verbazen…

 52.   
  LouisvanGaal's avatar

  Battlefield is pas een goed spel:) zeg niet dat MDW3 slecht is. Maar vergeleken met battlefield. is MDW minder ja.

 53.   
  Flapjack's avatar

  Jelkey schreef, "ik begin me serieus stil aan af te vragen of activision het geld van de cod-serie heeft gebruikt om reviewers om te kopen, het zou me in ieder geval niet verbazen…"

  nou dat heeft dan goed gewerkt….NOT ๐Ÿ˜›

 54.   
  Lazar93's avatar

  Colorz schreef, "Persoonlijk vind ik de uitleg dat het aan de ‘haters’ ligt nogal kort door de bocht genomen.
  Natuurlijk zijn er haters en natuurlijk zetten die er ook valse reacties op maar die kunnen daardoor nooit zo’n significant verschil maken in quotering! Vergeet niet dat uiteindelijk de ‘Call of duty’ fanbase veel groter is dan deze van Battlefield, daar zich deze ook al jaren op de consolemarkt bevind maw. het zou eigenlijk omgekeerd moeten zijn doordat de battlefieldfranchise zich als een indringer naast de COD nestelt op een markt die jaren voorheen enkel door COD gedomineerd werden..maar dat is dus niet zo en welke conclusie trek ik hier dan uit: de mooie luchtbel van de voorheen ongenaakbare COD is gesprongen en dit is nog maar het begin, ze hebben een mooie tijd gehad maar je moet altijd rekening houden met de concurrentie en je moet durven toegeven dat de concurrentie je op sommige vlakken heeft bijgebeend en zelfs erovergesprongen is.. Ga maar na op alle andere sites die quoteringen noteren van beide gebruikers en je zal zien dat de quoteringen wel heel erg ver uit elkaar liggen, allemaal haters? ik dacht het niet..je kan nu eenmaal niet de mensen blijven warm maken met hetzelfde gebakken brood als u begrijpt wat ik bedoel..als je daarbovenop er dan nog eens 60 euro voor vraagt dan krijg je dit soort quoteringen. En al die mooie quoteringen van de zogenaamde pro-reviewers over COD…blijkbaar zijn er weinig met ballen aan hun lijf want ze durven er volgens mij gewoon niet meer tegen in gaan omdat COD al jarenlang hoge toppen scheert, en het kan niet anders of er worden er veel wat geld toegestopt als je naar die cijfers ziet..ongelooflijk! ..en dat voor iets wat verdacht veel weg heeft van een DLC pack volgens al die gebruikers.. enfin, ga het zelf maar na!"

  Jij bent echt een H-E-L-D