Gamersnet.nl

GamersNET Playlist: Muziek uit shooters – de tweede ronde

Afgelopen maandag ben ik een nieuwe project op GamersNET begonnen. We gaan samen de GamersNET Playlist samenstellen, want game muziek verdient meer aandacht. We begonnen met de vraag wat jullie favoriete nummers uit het shooter genre zijn. Vele van jullie hebben mooie nummers achter gelaten en nu is het tijd om te beslissen welk nummer in de playlist terecht komt. Uit alle suggesties zijn drie nummers gekozen waar nu uit gekozen kan worden.

Halo: Combat Evolved – Halo
Onze eigen hoofdredacteur Peter Bouwman noemde al snel het zeer bekende thema van Halo: Combat Evolved en vele van jullie sloten zich bij Peter aan. Halo is een echte shooter en bij de eerste seconde van dit nummer weet je al over welk spel we het hebben. Is dit ook jou favoriete nummers uit het shooter genre? Beluister het nummer.

Battlefield 1942 – Vehicle
Door de hele Battlefield-serie staat één nummer centraal. Het begon allemaal in Battlefield 1942 met het nummer ‘Vehicle’ een mooi nummer dat door vele gamers gewardeerd werd. Sindsdien is het pakkende liedje uitgegroeid tot het thema van de Battlefield-games. Vind jij dat het nummer in de GamersNET Playlist moet komen te staan? Beluister het nummer.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Opening Titles
Miljoenen gamers hebben Call of Duty: Modern Warfare 2 gespeeld en aan het begin van de spel het nummer ‘Opening Titles’ gehoord. Hans Zimmer, bekend van ongeveer alle soundtracks van Hollywood-films, schreef het nummer en dat zegt veel goeds. Moet dit bekende en mooie liedje uit Call of Duty: Modern Warfare 2 winnen? Beluister het nummer.

Stemmen doe je simpelweg door hier beneden in de comments jouw reactie achter te laten. Schrijf ook een mooie motivatie en misschien zie je die wel terug bij de uitslag.