Gamersnet.nl

GTA V release in de zomer van 2012, aldus analisten

Grand Theft Auto V is op het juiste moment aangekondigd en getoond, want de aandacht van de grote games dit najaar ondergaan een aardverschuiving doordat Rockstar weer iets onthult, aldus analisten. Verscheidene analisten van over het water, ofwel de Verenigde Staten, verwachten dan ook dat ontwikkelaar Rockstar met deze marketing GTA V in de zomer van 2012 zal releasen.

We believe Rockstar Games is modeling a 4 to 6 month marketing window for their upcoming GTA V release, suggesting a Summer ’12 launch period.
De komkommertijd is op dat moment aangebroken en volgens Mike Hickey, analist van National Alliance Capital Markets, is dat dan ook het perfecte moment om alle aandacht te vragen en het nu al controversiële en gehypte GTA V de winkels in te gooien. Rockstar zou de marketingstrategie van vier tot zes maanden benutten om GTA V uit te brengen.
Would guess it does pretty well when it launches in June. They want to steal everyone’s attention, and will do so with a launch in front of E3.
Naast Hickey is ook onze ‘freelance’-analist, Michael Pachter, het eens met de voorspelling van Hickey. Hij verwacht dat Rockstar net voor de E3 de aandacht wil en hij voorspelt GTA V dan ook voor een release in juni 2012.

We gaan het allemaal zien, maar dat we de komende maanden niet zonder GTA V kunnen doen, is nu al duidelijk.