Stemacteur Tommy Vercetti geen rol in GTA V

Grand Theft Auto: Vice City, het jaren ’80 avontuur in het zonnige en fictieve Miami, wie is dat vergeten? Hoofdpersonage Tommy Vercetti uit Vice City wordt echter weer even uit het stof gehaald, want in de trailer van het recent aangekondigde Grand Theft Auto V wordt druk gespeculeerd over een oudere versie van Vercetti.

..the actor’s golden pipes aren’t in the trailer.
In de trailer wordt namelijk een aantal keer een man van middelbare leeftijd getoond die volgens velen op Vercetti lijkt. Stemacteur van het personage, Ray Liotta, vertolkt in ieder geval niet de stem van het personage dat te horen is in de video, zo bevestigen woordvoerders van de beste man.

Dus of Rockstar een andere voice-over heeft gecast, of dat we een geheel nieuw personage mogen introduceren met GTA V, dat is nog niet bekend. Wij komen in ieder geval later terug met onze analyses over onder andere de mogelijke hoofdpersoon van GTA V.

  1.   
    ms13694's avatar

    AAAh jammer, Tommy was mijn favoriete protagonist!

  2.   
    Johnnie_NL's avatar

    Zou op zich wel in het verhaal passen 8) van mij mag ie een comeback maken! 😉

  3.   
    Hitman047's avatar

    Meer bewijzen dat het Tommy niet is:

      - Tommy zou inmiddels zo’n 60 jaar oud moeten zijn. Dat is toch wat ouder dan de man in de trailer.
      - De spreker in de trailer vraagt zich af waarom hij naaer Los Santos is verhuist: Is het vanwege het weer? In Vice City (Miami) is het weer doorgaans prima.

    Aan de andere kant: Hij lijkt er wel verdacht veel op. 😉

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Johnnie_NL schreef, "Zou op zich wel in het verhaal passen 8) van mij mag ie een comeback maken! 😉 "

    Van mij ook wel net als CJ uit GTA:SanAndreas. Mocht het hoofdpersonage nou niet Tommy zijn dan hoop ik gewoon dat hij net als CJ toch voorkomt in de game dat zou ik namelijk echt heel tof vinden. Niko (GTA4) mag ook wel ff zijn gezicht laten zien maar dat hoeft niet perse.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Maar ja hij is ook weer ouder dus iemand anders kan ik snappen, Dus als ze een andere stem doen die er een beetje nog op lijkt kan ik het snappen dat ze het zo doen.

  6.   
    Tweek's avatar

    Hij zegt niet in de trailer, niks gezegd over de game volgens mij. Hij kan altijd nog een bijrol hebben.