Gamersnet.nl

Kim Holland niet welkom bij Call of Duty: Modern Warfare 3 launch party

Kim Holland is volgens recente berichten niet langer welkom bij de launch party van Call of Duty: Modern Warfare 3, volgende week maandag. Volgens de Telegraaf is mevrouw Holland enige tijd geleden als VIP uitgenodigd voor het feestje, maar toen het Amerikaanse hoofdkantoor van Activision lucht kreeg van de zaak, werd de uitnodiging pardoes weer ingetrokken. Een tegenvaller dus voor de vrouw die vooral bekend werd dankzij haar pornofilms, en natuurlijk de regelmatige persiflage in De TV Kantine.

Volgens Kim zelf is het allemaal bijzonder hypocriet:

Kijk, Activision kan zich prima vinden in een orgie van geweld waarbij je hoofden uit elkaar kan laten knallen, ledematen van iemands romp af kan schieten en iemands keel kan doorsnijden (overigens heb ik geen enkele moeite met zulke games). Maar pas op, want je associëren met iemand uit adult-industrie kan echt niet door de beugel. Want mensen vermoorden is netjes, er de liefde mee bedrijven niet. Dat is vies.
Volgens Activision kan mevrouw Holland dus beter lood pompen dan wat anders. Nu kunnen ze de Kim does Activision special ook wel uit hun hoofd zetten…