Dark Souls goed voor 1,5 miljoen verschepingen

We hebben Dark Souls overleefd en blijkbaar met ons nog een kleine 1,5 miljoen mensen, want dit is het aantal verscheepte exemplaren van de game waarin je eindeloos vaak zult sterven. Exacte cijfers per regio zijn ook genoemd en in de Verenigde Staten hebben de meeste mensen zich aan Dark Souls gewaagd.

In de Verenigde Staten zijn namelijk 620.000 eenheden verscheept; wij in Europa moeten het doen met 470.000 exemplaren. In Japan, waar Dark Souls eind september verscheen, zijn inmiddels 370.000 stuks verscheept.

 1.   
  fdennis's avatar

  Toch verrassend veel. Ik ben heel erg benieuwd hoeveel van de 1,5 miljoen dit spel hebben uitgespeeld of het uberhaupt lukt om het uit te spelen.

 2.   
  Fabianb's avatar

  Waarom heeft dit spel geen verschillende moeilijkheidsgraden? Ik ga nu echt teveel dood. Ik moet het stukje dat je de eerste ”vechtersbaas” moet verslaan nog steeds klaren, ik heb het nu al zo vaak opnieuw gedaan. 😛 Easy was toch handig geweest voor mij aangezien ik nooit dit soort spellen speel.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Netjes. Toch wel een niche game. 🙂 Ik zit er zelf nog steeds over te twijfelen. Wellicht koop ik hem als hij wat goedkoper is en mijn backlog wat kleiner.

 4.   
  WesterW's avatar

  mr.black schreef, "Netjes. Toch wel een niche game. 🙂 Ik zit er zelf nog steeds over te twijfelen. Wellicht koop ik hem als hij wat goedkoper is en mijn backlog wat kleiner."

  Ik kan je verzekeren: de game is zeker de moeite waard 😉