‘Games ontwikkelen zich sneller dan elk ander medium’

Deze uitspraak is afkomstig van Ted Price, baas van Insomniac Games en ontwikkelaar van het recente Resistance 3. Volgens hem ontwikkelen games in het algemeen zich veel sneller dan elk ander entertainment medium van de afgelopen vijftig jaar en dit vindt hij fantastisch.

Games in general are probably evolving faster than any other entertainment medium in the past 50 years.
Games hebben zich een tijdje terughoudend opgesteld, maar vooral de afgelopen twee jaar heeft de ontwikkeling ervan flink geaccelereerd, aldus Price. Dit schenkt ontelbare nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars en andere bedrijven die zich in de game-industrie wanen.
What’s really exciting is that for the past couple decades, the evolution was moving at a pretty steady pace, but in the past two years it has accelerated. And that’s brought tremendous opportunities for developers of all types.

Most of us are trying to figure out exactly where we want to focus in terms of making our mark in social games, because there is so much experimentation happening every day, and there is no right way to do it.

Zo zegt hij ook dat de meesten zich echter proberen te focussen op een plek binnen social games, maar het experimenteren gaat elke dag gestaag door, dat het niet te bepalen is of wat je doet, ook daadwerkelijk het juiste is.

 1.   
  DutchmanDevil's avatar

  de jeugd weet niet meer wat buitenspelen is, dat was toch wel te verwachten als je ziet wat voor kinderen er soms online spelen dat is gewoon schattig 😆

 2.   
  Flapjack's avatar

  elmorules schreef, "de jeugd weet niet meer wat buitenspelen is, dat was toch wel te verwachten als je ziet wat voor kinderen er soms online spelen dat is gewoon schattig 😆 "

  de jeugd speelt tegewoordig virtueel buiten 😆