De GTA V trailer

De GTA V trailer is nu te bekijken! Check snel de nieuwste beelden van Grand Theft Auto V! Ga mee op een subliem avontuur in dit nieuwe pareltje. GTA V spettert in een eerste teaser trailer. Geniet mee van de eerste beelden van het nieuwe meesterwerk van Rockstar. Dit alles zijn kreten die je later vandaag zo’n beetje zult tegen gaan komen, als het wereldwijde interweb zich vult met de eerste seconden van deze langverwachte, veelbelovende game. Hoewel, we weten nog niet eens zeker of we wel echt beelden te zien gaan krijgen. En toch kunnen we niet wachten om daadwerkelijk de teaser te bekijken.

De wereld wordt gek
Rockstar zou Rockstar niet zijn als ze niet lekker een eigen moment zou prikken om nieuws naar buiten te smijten. Midden in de aanloop naar Battlefield 3 weet men in één keer alle aandacht op te eisen. En met wat? Een simpele teaser website met maar liefst een heel logo. Slechts één logo, en de wereld wordt gek. GTA V is trending topic op Twitter, Facebook staat er vol mee en de Google +1 knop wordt royaal benut door de vele fans. Ineens heeft niemand het meer over Battlefield 3, Batman: Arkham City of Modern Warfare 3. Even moeten alle huidige titels plaatsmaken voor de rockster onder de games. Even eist iets anders de spotlights op en mag de rest vanaf de zijlijn toekijken. We verwachten er nu al zo ontzettend veel van, en bijna niemand heeft ook maar iets concreets gezien of gehoord.


Een letterlijke ster
Wordt het een nieuwe San Andreas? Wordt het een dik statement tegen het grote geld? De huidige economische situatie biedt in elk geval genoeg voer voor een game naar allerlei typetjes. Typetjes, nóg zo’n fenomeen waar Rockstar een letterlijke ster in is. Het zal ook voor de vijfde Grand Theft Auto een prima middel vormen voor de afdeling marketing. Elke toekomstige teaser trailer kan prima voorzien worden van een nieuw, bijzonder personage.

De hamvraag die overblijft op dit moment is toch wel de insteek van GTA V. Wordt het weer een traditionele game die humor voorop stelt? Of wordt het toch weer een serieuze aanpak zoals GTA IV, met hier en daar uiteraard ruimte voor de nodige hilariteit. En hoe zit het eigenlijk met de graphics? Gameplay is gelukkig voor veel mensen erg belangrijk, maar bijna net zoveel mensen hopen ook dat de game er visueel toch weer een stuk beter uit gaat zien. En deel vier stond, zeker op de PC, nou niet bepaald bekend om een soepele engine. De kans lijkt echter groot, gezien de huidige markt, dat GTA V eerst voor de consoles gaat verschijnen en enige tijd later voor de PC. Of misschien wordt de PC-versie wel direct aangekondigd, maar kunnen we over een tijdje het nieuwsbericht plaatsen dat deze, heel verrassend, toch is uitgesteld.

Groot vertrouwen
Zoveel vraagtekens, zoveel om naar uit te kijken. De aankomende teaser trailer zal allicht meer vraagtekens oproepen dan dat er daadwerkelijk vragen beantwoord gaan worden. Is dat erg? Absoluut niet. Net als heel veel anderen heb ik een behoorlijk groot vertrouwen in de mensen bij Rockstar. Ze weten hoe ze een wereld interessant moeten maken, hoe een verhaal echt tot leven komt en hoe je zonder probleem dertig uur aan de game kunt besteden zonder je ook maar één moment te vervelen.

De trailer komt er spoedig aan en ik zit er klaar voor. Klaar om de kwelling te ondergaan en het lijden te vergroten, want de hype zal alleen maar toenemen. Rockstar heeft me en laat me voorlopig ook niet meer los. Ik verwacht dat die stevige greep nog wel tot begin of midden 2013 aan zal houden, want eerst staan Max Payne 3 en wellicht Agent nog op het programma. Maar waar we ook heen zullen gaan in GTA V, ik heb mijn koffers al gepakt!

P.S. De trailer van GTA V is inmiddels te bekijken
 1.   
  marklin989's avatar

  en waar is die dan te bekijken? 😕

 2.   
  Marcelv's avatar

  ”marklin989″ schreef, "en waar is die dan te bekijken? 😕 "

  Lezen?

  De GTA V trailer is nu te bekijken! Check snel de nieuwste beelden van Grand Theft Auto V! Ga mee op een subliem avontuur in dit nieuwe pareltje. GTA V spettert in een eerste teaser trailer. Geniet mee van de eerste beelden van het nieuwe meesterwerk van Rockstar. Dit alles zijn kreten die je later vandaag zo’n beetje zult tegen gaan komen, als het wereldwijde interweb zich vult met de eerste seconden van deze langverwachte, veelbelovende game.

 3.   
  Fabianb's avatar

  Ik wil hem nu zien! potverdrie. 😛

 4.   
  -050- Critical's avatar

  ok ik was geshokt hahah ik dacht dat er al een trailer stond

 5.   
  Hillianii's avatar

  Ik dacht dat het al geplaatst was 😥

 6.   
  ChielB's avatar

  Even voor de duidelijkheid een P.S. toegevoegd aan het stuk. De daadwerkelijke trailer wordt vandaag om 17:00 uur verwacht!

 7.   
  Carmen07's avatar

  Leuk artikel 🙂 Het blijft inderdaad bijzonder dat Rockstar iedereen zo gek kan maken. Maar ze brengen ook vooral top games uit dus we mogen ook wel veel van ze verwachten 8)

 8.   
  RinusReetRidder's avatar

  Kan niet wachten! Ik denk nog steeds aan een Wall Street setting. En hopelijk hebben ze de engine flink verbeterd. Dat zou helemaal cool zijn 😀

 9.   
  MildBobbySauce's avatar

  IK WIL DIE TRAILER NU ZIEN!

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik hoop dat ze voortgaan op de humor in The Ballad of Gay Tony. Daar heb ik me zoveel meer mee vermaakt dan met GTA IV. 🙂

 11.   
  Superwasbeer's avatar

  een nog mooiere GTA :O met nog meer helikopters en tanks en andere zooi om andere spelers mij kapot te maken d.m.v. mods en hacks

  Dat is het leukste aan GTA vind ik

 12.   
  Koen45's avatar

  mr.black schreef, "Ik hoop dat ze voortgaan op de humor in The Ballad of Gay Tony. Daar heb ik me zoveel meer mee vermaakt dan met GTA IV. 🙂 "

  De humor in San Andreas vond ik anders beter 😛

 13.   
  Alfa Warrior's avatar

  tss, naaier!

 14.   
  ..:BlackPanther:..'s avatar

  Haha Lol, ik kreeg vlinders in me buik toen in deze artikel zag, maar nee we zijn hard getrolled 😛

 15.   
  FRENZY 14's avatar

  Nou, lekker is ie 🙁

 16.   
  Relief's avatar

  Reacties bait. Erg cheap GN

 17.   
  RocknRolf's avatar

  Pfff nog heel even geduld…bah….

 18.   
  Oldsk00ll's avatar

  Trololololollo 😛

  Wachten to 5 uur maar.

 19.   
  Overload14's avatar

  Na GTA IV ben ik eigenlijk niet echt benieuwd naar een vijfde deel. Want ik vond GTA IV ontzettend saai. Het zag er misschien allemaal heel mooi en realistisch uit maar de missies waren eentoning. Dus hoppelijk stoppen ze deze keer wat meer variatie in de missies.

 20.   
  Hitman047's avatar

  Ik schrok ook al! 😛

  Zie overigens ook mijn post van gisteren: Er schijnen al een hoop details te zijn uitgelekt.

 21.   
  ps3 gek's avatar

  Woow! Niet normaal hoe spannend ik dit vind! En dat allemaal voor een eerste teaser, die waarschijnlijk nog bijna niets bloodgeeft… Want zo is Rockstar, het beste voor de release bewaren! Ik hoop echter wel dat we een trailer krijgen van minstens 1 minuut aan beeldmateriaal en dat de stad waarin we gaan spelen ook duidelijk wordt! 😉

 22.   
  doodlefay's avatar

  Noooo, geen another San Andreas. Meh

 23.   
  ChielB's avatar

  Relief schreef, "Reacties bait. Erg cheap GN"

  Het bericht staat met een GN-icoontje, als het een trailer was zouden we er wel gewoon “nieuwe trailer” en eventueel een multiplatform-icoontje aan toevoegen. Daarnaast geeft de officiële Rockstar-site al dagen aan hoe laat de trailer verschijnt.

  En veel mensen praten er graag over, mijzelf inbegrepen, dus zo in de aanloop naar de release van die trailer lijkt me er toch niks mis mee om er nog eens over te kletsen? 🙂

 24.   
  bender's avatar

  Nog maar 5 uur en 39 min wachten. 😛
  Ik kijk er echt naar uit, gta was bij mijn eerste games en heeft wel een speciale plaats voor mij xD.

 25.   
  GamerJaime's avatar

  Koen45″][quote=”mr.black schreef, "Ik hoop dat ze voortgaan op de humor in The Ballad of Gay Tony. Daar heb ik me zoveel meer mee vermaakt dan met GTA IV. 🙂 "

  De humor in San Andreas vond ik anders beter :P[/quote]
  Inderdaad imo is San Andreas ook de beste GTA game. Waarom? Nou je kon alles in die game, sporten,afvallen of juist bijkomen,naar de kapper,je auto op heel veel manieren tunen etc en daarbij sprak het verhaal mij ook veel meer aan dan het verhaal van Nico in GTA4. En dan heb ik het nog niet gehad over de personages want ook die spraken mij veel meer aan dan die in GTA4. The Ballad of Gay Tony is trouwens nog best aardig maar daar kon je imo te weinig net als in The Lost and Damned die redelijk was. Hoe dan ook ik hoop gewoon dat ze weer terug gaan naar San Andreas dat zou echt heeel tof zijn!:roll: Kan niet wachten om die trailer te zien! 😀

 26.   
  Carmen07's avatar

  Ik word alleen maar nerveuzer door het bericht, kan niet meer wachten 😛 Die recente geruchten over de setting zijn ook leuk om te lezen. Iedereen verwacht wel wat anders.

 27.   
  Gajes859's avatar

  Ik vond verhouding humor/realiteit in GTA IV en DLC’s precies goed. Hoop niet dat ze de kant van Saints Row op gaan. Maar vertrouw er op dat het goed zit in GTA V.

 28.   
  ms13694's avatar

  Ik vindt GTA Vice City het best en daarom hoop ik vreselijk dat GTA zich daar afspeelt, de sfeer in VC is echt awsome!

 29.   
  Rijstekorrel's avatar

  Het 1ste wat ik doe vanavond als ik thuis ben is die trailer kijken 😀

 30.   
  houtblok's avatar

  ik ben benieuwd in welke stad hij is

 31.   
  marklin989's avatar

  Marcelv schreef, "

  ”marklin989″ schreef, "en waar is die dan te bekijken? 😕 "

  Lezen?
  De GTA V trailer is nu te bekijken! Check snel de nieuwste beelden van Grand Theft Auto V! Ga mee op een subliem avontuur in dit nieuwe pareltje. GTA V spettert in een eerste teaser trailer. Geniet mee van de eerste beelden van het nieuwe meesterwerk van Rockstar. Dit alles zijn kreten die je later vandaag zo’n beetje zult tegen gaan komen, als het wereldwijde interweb zich vult met de eerste seconden van deze langverwachte, veelbelovende game."

  ok mijn fout maar als je kijkt naar het uur dat ik men reactie plaatste begrijp je wrm ik te lui was om te lezen :p

 32.   
  Hillianii's avatar

  Zeg me dat het in DUBAI IS!

 33.   
  firehopper211's avatar

  Ik kan niet wachten!!! 😆 Kom nou online!!! 😆

 34.   
  mcm21's avatar

  Playstation4Life schreef, "Zeg me dat het in DUBAI IS!
  "

  Ik zal je vast zeggen: Dat is het niet..

 35.   
  Hitman047's avatar

  Nog 1 uur! 😀