The Legend of Zelda-manga gebundeld ter ere van 25-jarig bestaan Zelda

The Legend of Zelda-reeks is dit jaar 25 geworden en niet alleen kunnen we daarom binnenkort aan de slag met Skyward Sword. Ook bij de Japanse strips, beter bekend als manga, zullen we dit merken. Uitgever Viz Media zal namelijk ter ere van dit jubileum een Zeldabundel uitgeven, die alle tien de manga bevat, samen met een poster.

The Legend of Zelda manga box is nu te koop en zal voor 70 dollar worden verkocht. Er zijn genoeg stripzaken in Nederland die Amerikaanse uitgaven importeren, waarbij de prijs waarschijnlijk rond de 70 euro zal komen te liggen. Onder andere zal het pakket manga van Ocarina of Time bevatten, maar ook is het mogelijk te genieten van Majora’s Mask, A Link to the Past en bijvoorbeeld Phantom Hourglass.

Op de officiële pagina van uitgever Viz kun je kijken welke manga er precies in het pakket zitten.

 1.   
  Superwasbeer's avatar

  Lol die blaadjes zijn echt 20 eurocent per stuk en via het web te belezen. Hoewel het toch wel leuk is om een gematerialiseerd exemplaar te hebben 😉

 2.   
  TheUltimateZerg's avatar

  ooh! wil eigenlijk alle manga gaan halen van Zelda,, Zo’n bundel is dan wel heel leuk 🙂

 3.   
  Naomi's avatar

  Superwasbeer schreef, "Lol die blaadjes zijn echt 20 eurocent per stuk en via het web te belezen. Hoewel het toch wel leuk is om een gematerialiseerd exemplaar te hebben ;)"

  Kan je deze dan voor mij kopen, doe er gelijk maar een paar meer dan