Volgende uitbreiding Sims 3 heeft iets te maken met veranderende seizoenen?

Er zijn al een tijdje geruchten over een zesde uitbreiding van De Sims 3. Een paar maanden geleden zei EA Rusland, als antwoord op een vraag waar de volgende uitbreiding over zal gaan, namelijk het volgende:

The next EP is about life, but in another format. It is not similar to any Expansion pack in The Sims 2. The logo contains a black background & light Letters.
Aan de hand hiervan werd gespeculeerd dat de zede uitbreiding zou draaien om aliens, een thema dat in de Sims-games vaker voor is gekomen. Dit zou goed passen bij “life, but in another format” en bij “a black background & light Letters”, waarbij de donkere achtergrond een sterrenhemel zou kunnen zijn.

Een ander thema dat in uitbreidingen van eerdere Sims-series voorkwam, is seizoenen. In De Sims 2: Seizoenen was er niet alleen een cyclus van seizoenen, maar ook verschillende weersoorten zoals onweer, sneeuw, regen en hagel. Bij het seizoen herfst hoorde ook het vallen van bladeren, die je Sims bij elkaar konden vegen op een hoop. Er zijn nu hints dat dit thema ook zal voorkomen in een volgende uitbreiding.

Een Sims-fan die de nieuwe uitbreiding Beestenbende speelde, keek even vreemd op toen opeens een hoop afval veranderde in een hoop bladeren. Het zou kunnen dat er tijdens de ontwikkeling van Beestenbende ook al gewerkt werd aan de volgende uitbreiding en dat hiervan per ongeluk iets in de uitbreiding Beestenbende is blijven steken. Of zou EA dit met opzet hebben gedaan? “Life, but in another format” zou hier het verloop van seizoenen kunnen betekenen, maar pas echt zeker weten we dit als EA een officiële aankondiging doet.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Incl Beestenbende kijk ik hier al een lange tijd naar uit! Laat maar komen 🙂

 2.   
  el_loco's avatar

  mijn broertje heeft het van 11 en ik ging het ook ff spelen, het maken van het poppetje is super tof en dan beland je bij het bouwen en inrichtten van je huis ook leuk, maar dan kom je waar Sims om draaien het poppetje besturen. Nou ik vond het na 1 kwartier al f*cking saai. Het is gewoon geen leuk spel punt uit.(mijn mening)
  dus voor de mensen die nog van plan zijn om sims te kopen en al die verrukte uitbreidingspakketten koop het niet.
  😉

 3.   
  i7 Grendel's avatar

  Huh? Eerst wordt in de tweet gezegd: “Er is geen uitbreidingspakket voor TS2 vergelijkbaar met deze”, maar dan zeg je ineens “Ja, het zijn seizoenen net als bij de uitbreiding voor 2”. Ze zeggen net dat dat niet kan! En witte letters op een zwarte achtergrond zegt helemaal niets. In hetzelfde artikel werd ook gereageerd door een fan dat het iets met de ruimte te maken zou kunnen hebben, maar het antwoord daarop was nee.

 4.   
  RemcoBluB's avatar

  Sorry beetje off topic maar:

  Moet ik nou nog serieus 12 dagen naar die irritante banner onderin scherm kijken -.-‘???

  Ik vind hem echt irritant.

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik hou van de sims, maar ze maken gewoon wéér uitbreidingen van de oude uitbreidingen die al gekomen zijn voor The Sims & The Sims 2. 🙄

 6.   
  tebannet's avatar

  RemcoBluB schreef, "Sorry beetje off topic maar:
  Moet ik nou nog serieus 12 dagen naar die irritante banner onderin scherm kijken -.-‘???
  Ik vind hem echt irritant."

  Ik ook.

 7.   
  huntedjohan's avatar

  RemcoBluB schreef, "Sorry beetje off topic maar:
  Moet ik nou nog serieus 12 dagen naar die irritante banner onderin scherm kijken -.-‘???
  Ik vind hem echt irritant."

  AMEN. en ja sorry dat het in hoofdletters is maar ik vind dat echt een FUCKING vervelende banner.

 8.   
  TheUltimateZerg's avatar

  Afval dat in bladeren verandert..
  The Sims:Recycle? =p