Metallica komt met een 3D film

Metallica, één van de grootste metalbands, gaat zelf een 3D film financieren. Ze hebben al een producer aan de haak geslagen. Dit is Charlotte Huggings geworden, zij heeft bekendheid verworven op het gebied van 3D met de twee Journey to the Center of the Earth films. De jongens zijn momenteel op zoek naar een regisseur. Er is nog niets bekend over wat voor soort film het gaat worden.

De band heeft al vaker voor de camera’s gestaan, voor de documentaire Some Kind of Monster uit 2004 werden ze enkele maanden gevolgd toen het viertal op het punt stond ermee op te houden. De bassist Jason Newsted vertrok, zanger James Hetfield zat aan de drank en muziek maken lukte helemaal niet. Metallica begon pas laat met videoclips maken voor hun songs omdat het niet bij hun paste. De eerste videoclip was voor de song One en werd een mix van de band die het nummer speelt en beelden uit de film Johnny Got His Gun.

Later maakte ze een soort kortfilm voor hun videoclip van de song I Dissapear, dit stond op de soundtrack van de film Mission Impossible 2.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren