Darth Vader is de Ultimate Villain

Darth Vader kreeg afgelopen zaterdag een mooie ode tijdens de jaarlijkse Scream Awards. Hij werd bekroond tot de Ultimate Villain. Vader kwam zelf de prijs in ontvangst nemen, al was het George Lucas die hem het beeldje overhandigde. Hij meldde ons dat we vanaf 10 februari The Phantom Menace in 3D kunnen bewonderen in de bioscoop. Zo kunnen we alle delen vanaf volgend jaar in de bioscoop verwachten en zien we hoe Darth Vader de award heeft verdient.

De andere grote winnaar was Harry Potter and the Deadly Hallows part 2 met de awards voor the Ultimate Scream en Best Scream-play. Daniel Radcliffe was de beste fantasy acteur, Ralph Fiennes is dit jaar de beste slechterik. De special effects van de film kreeg ook een award met als hoogtepunt de vuurzee van Voldemort, deze werd beloond met de Holly Sh!t award.

Marvel ging uiteraard ook met enkele prijzen lopen. X-Men: First Class is de beste fantasy film geworden, bovendien mocht Hugh Jackman de award voor Best Cameo in ontvangst nemen als Wolverine. Chris Evans is als Captain America dan weer de beste superhero, Evans zat ook in Scott Pilgrim vs the Wold, deze film won Best Fight en is de eigenaar van de Best Comic Book Movie Winner.

Vanavond op RTL 7 kunnen de liefhebbers The Phantom Menace en Attack of the Clones nogmaals bewonderen. Voor Episode I is er al een nieuwe 3D trailer, alleen doet Fox lastig om online een trailer vrij te geven. Via deze link is de trailer toch te bekijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren