Nintendo 3DS analoge stick toevoeging heet Circle Pad Pro?

Nintendo heeft eerder al een add-on voor hun 3DS aangekondigd, die een twee analoge stick aan de handheld zou toevoegen. De circle-pad add-on zal in Japan voor het eerst te krijgen zijn op 10 december, naast Monster Hunter 3G.


Nintendo of America en Nintendo of Europe hebben nog weinig gezegd over de toevoeging, maar Capcom heeft wel iets onthuld: de add-on zou in Noord-Amerika verschijnen wanneer Resident Evil: Revelations uit wordt gebracht. Die game zal in Europa eind januari verschijnen, wanneer wij dus waarschijnlijk ook aan de slag kunnen met de toevoeging.

Het ziet er naar uit dat ook de naam van de accessoire bekend is gemaakt, want Nintendo heeft een trademark aangevraagd voor de “Nintendo 3DS Circle Pad Pro” voor het Westen, maar ook voor Japan.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  Ik blijf het triest vinden..
  Is er dan niet 1 persoon bij nintendo die dit al in de ontwerpfase heeft kunnen bedenken.

  Ik wacht wel op de 3DSI … Daar zal het vast wel ingeboud zijn.

 2.   
  Baspower's avatar

  Het komt gewoon van Capcom af denk ik.

 3.   
  DGonlag2's avatar

  Fawaka-W schreef, "Ik blijf het triest vinden..
  Is er dan niet 1 persoon bij nintendo die dit al in de ontwerpfase heeft kunnen bedenken.
  Ik wacht wel op de 3DSI … Daar zal het vast wel ingeboud zijn."

  Oh jawel hoor. Ik las in een interview met zo’n design vent van Nintendo dat ze eigenlijk van plan waren 2 analoge stocks er in te stoppen. Ze hadden er alleen even moeite mee ofzo. Toen hebben ze de 2e stick er maar uitgelaten in het ontwerpproces om zo tijd te winnen op de Vita. En nu komen ze met deze afzichtelijke zooi. Screw van ze.

  Ze hadden beter even kunnen wachten en de 2e stick er gewoon in gestopt hebben. Hadden ze bij de launch ook gelijk veel meer games en hadden ze een betere start gemaakt.

 4.   
  -Arthur-'s avatar

  Lijkt een beetje overbodig. Ik zag dat ze bij Monster Hunter Tri G een “optische” 2e circelpad hadden geplaatst op de onderste touch-screen, in de vorm van een kruis….geniaal. ๐Ÿ™‚

 5.   
  FishHookz's avatar

  GreatManaTree schreef, "Lijkt een beetje overbodig. Ik zag dat ze bij Monster Hunter Tri G een “optische” 2e circelpad hadden geplaatst op de onderste touch-screen, in de vorm van een kruis….geniaal. ๐Ÿ™‚ "

  Hahaha ja dat had ik ook gezien 8)

 6.   
  DGonlag2's avatar

  Ik bedacht me net, hoe bedien je 2 analoge sticks tegelijk met de andere knoppen? Kun je toch helemaal niet bij? Dan lijkt zo’n 2e stick ook niet echt handig.

 7.   
  TheUltimateZerg's avatar

  ik krijg echt steeds meer spijt dat ik een 3ds gekocht heb ๐Ÿ™ eerst de pricedrop en nu zo’n lelijk ding nodig om andere spellen te gaan spelen ;/