Inception reünie voor Django Unchained?

Joseph Gordon-Levitt is momenteel één van de rijzende sterren in Hollywood, wat hij vooral te danken heeft aan zijn veelzijdigheid. De acteur is volgende maand te zien in de komische dramafilm 50/50 met Seth Rogen, the Dark Knight Rises volgt komende zomer en eind 2012 wordt Spielbergs Lincoln verwacht in de zalen.

Aan dat lijstje kan mogelijk een rol in Django Unchained worden toegevoegd, als hij ten minste nog een gaatje heeft in zijn overvolle agenda. Premium Rush met Gordon-Levitt in de hoofdrol is al naar een latere datum verschoven. Daarnaast is de voormalige tv-ster ook actief bezig met de sci-fi film Looper.

In Django Unchained zou Gordon-Levitt opnieuw samenwerken met Inception-collega DiCaprio. Of de twee aan dezelfde kant staan is nog niet bekend. Leonardo DiCaprio speelt een plantage beheerder die niet vies is van de nodige slavenhandel. De titelrol is weggelegd voor Jamie Foxx, een slaaf die bevrijd wordt en wraak neemt vanwege de brutale verkrachtingen op zijn vrouw. Uiteraard heeft de film die typische Tarantino sfeer en dankzij Joseph Gordon-Levitt krijgt de film nog meer klasse. Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Jackie Brown) en Cristoph Waltz (Inglourious Basterds), oude bekenden van de regisseur, maken bovendien ook hun opwachting.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren