APB: Reloaded al voorzien van Halloween update

Het duurt nog even voordat Halloween echt van start gaat, maar de programmeurs bij GamersFirst vonden het blijkbaar al tijd voor een fikse Halloween update voor hun APB: Reloaded. Gamers kunnen nu al missies aannemen van de contacten ‘Trick’ en ‘Treat’ en kunnen daarbij griezelige Death Themes en pompoenhoofden vrijspelen om te customizen. Spelers die hun real-life pompoen op de origineelste en leukste manier weten te customizen (in APB stijl uiteraard), kunnen in-game prijzen winnen.

Naast deze ‘Holiday Contacts’ is er ook de nieuwe ‘Escort’ spelmodus toegevoegd en zijn talloze bugs verholpen. GamersFirst claimt nu ook een betere bescherming te bieden tegen hackers en heeft zelfs al aangetoond dat een groot aantal hackers een levenslange ban van het spel heeft gekregen.

APB: Reloaded bevindt zich eigenlijk nog in de bètafase, GamersFirst beweert echter dat deze Halloween update de laatste zal zijn voordat het spel echt ‘live’ gaat.

 1.   
  sthij's avatar

  Doet me denken aan warrock updates xD.

 2.   
  swfan's avatar

  leuk dat uitgevers hier aandacht aan besteden. In NL maakt het niet veel uit is hier niet echt een feest halloween.
  Heb de beta gespeeld van APB het was best leuk om hem te spelen maar het kon me niet al te lang bezig houden. maar zeker de moeite waard om eens te proberen.

  Maar League of Legends is ook voorzien van Halloween update, met gekostumeerde minions, nieuwe skins.

 3.   
  Nitrix31's avatar

  Toch blijft dit soort dingen bij Battlefield Heroes het meest geniaal! Vooral de trailers erbij!! 🙂 Of in CoD MW1 waar crash omgetoverd was naar een winter wonderland. Dit moet CoD eigenlijk veel vaker doen. Gewoon maps die al bestaan omtoveren naar een feestdag of iets dergelijks. Zo zou je een map als Carnival heel vet kunnen veranderen naar een Halloween gebeuren. Of maak van Vacant een soort spookhuis. Het is niet alleen heel vet. Maar ik denk dat spelers het spel dan ook nog met meer plezier spelen. Ik ben bijvoorbeeld nu weer Battlefield Heroes aan het doen, gewoon omdat ze weer nieuwe maps, nieuwe prijzen etc. hebben naar aanleiding van Halloween, dit zal met de kerst ook weer gebeuren! 🙂

 4.   
  fdennis's avatar

  Jammer dat een game met zoveel potentie zo slecht is uitgevoerd. Zelfs nu stikt het van de bugs. Natuurlijk wel erg leuk dat ze er Halloween updates bij doen. Misschien krijgen we in Killzone 3 nog wel lampionnetjes:P

 5.   
  Coldkiller_NL's avatar

  APB heb ik nog nooit gespeeld, is deze game mooi?

 6.   
  fonsie2's avatar

  sthij schreef, "Doet me denken aan warrock updates xD."

  hahahaha ja met die pompoen granaten qq