Transformers 4 en 5 met Jason Statham

Michael Bay leek klaar te zijn met Transformers maar maakt toch zijn opwachting voor een vierde deel. Samen met Steven Spielberg gaat hij de film sowieso produceren. Of hij opnieuw de regisseur zal zijn is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat Shia LaBoeuf niet terugkomt, hij zal vervangen worden door Jason Statham. De Brit gaat waarschijnlijk de hoofdrol vertolken voor deel 4 en zelfs deel 5.

Studio Paramount en speelgoedgigant Hasbro willen deel 4 en 5 back-to-back gaan filmen. Een verhaal lijkt al klaar voor beide sequels en het bespaart een hoop kosten. Wat het verhaal precies inhoud is nog onbekend maar Ehren Kruger, de schrijver van Dark of the Moon, weet waar hij heen wilt met de Transformers franchise. Volgens geruchten zou het best eens kunnen gaan over een overlevende groep soldaten na de oorlogen tussen de Autobots en de Decepticons. Statham zou dan een van die soldaten spelen.

Statham heeft dus voor de komende jaren zijn handen vol aan twee grote franchises. Naast Transformers, waarvan de productie ergens eind 2012 of begin 2013 begint, zal hij ook te zien zijn in Fast and the Furious 6 en 7.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren