AMD Catalyst 11.10 Preview 3 beschikbaar; CrossFireX voor RAGE

AMD-gebruikers mogen wederom verblijd worden met een nieuwe driver, want Catalyst 11.10 Preview 3 is reeds te downloaden vanaf onder andere AMD’s website. De driver is officieel nog niet verschenen, waardoor er vooralsnog geen lijst met veranderingen bekend is, maar deze nieuwe variant van Catalyst 11.10 zou CrossFireX-ondersteuning moeten bieden voor RAGE.

Daarnaast is deze driver logischerwijs nog identiek aan Catalyst 11.10 Preview 2, maar die versie was helaas niet geschikt voor gebruik met Minecraft. Of Catalyst 11.10 Preview 3 dit probleem oplost, is nog niet met zekerheid te zeggen. De nieuwe driver is via Softpedia te downloaden voor Windows XP en via AMD voor Windows Vista/7.

Persoonlijke feedback over de driver is natuurlijk altijd welkom. Mocht je als lezer nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

  1.   
    Alias's avatar

    Kijk dat is een leuke driver om eens uit te proberen met RAGE, maakt die game ook lekker gebruik van mijn tweede HD5870 🙂

  2.   
    ReflexStrikerNL's avatar

    gelijk ff testen wist niet eens dat rage me tweede 6870 niet gebruikte haha 😛

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Meerdere games deden het bij mij niet meer en reageerde de drivers niet meer, kijken of dit nu ook weer het geval is. Heb gelezen op internet tot je de Opengl Triple buffer moet aan zetten voor nog beter beeld in Rage, maar helaas start dan het spel niet meer op. Erg vreemd….