Devil May Cry HD Collection officieel aangekondigd

De geruchtenmolen draaide al lange tijd overuren, maar eindelijk heeft Capcom dan het verlossende woord gegeven: Devil May Cry HD Collection is een feit. De bundel zal opgepoetste versies van Devil May Cry, Devil May Cry 2, en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition bevatten. Naast dat de games er grafisch gezien beter uit zullen zien, zal er ook trophy- en achievementondersteuning worden toegevoegd. Verder heeft Capcom nog gemeld dat de spellen enkele extra’s zullen krijgen, maar wat deze precies inhouden is nog onbekend. De game komt begin 2012 uit.

Niet alleen zullen we binnenkort aan de slag kunnen gaan met verbeterde versies van de PlayStation 2-games, tevens verschijnt in 2012 DmC, een nieuwe Devil May Cry-titel, ontwikkeld door Ninja Theory.

Hieronder nog enkele screenshots van Devil May Cry HD Collection.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  -Arthur-'s avatar

  Devil May Cry 3 was echt fantastisch. Als het echt zo is dat je straks PS3 games op je Vita kan spelen, dan word het wel heel aantrekkelijk om weer een PS3 aan te schaffen, met al die topgames die de laatste 2 jaar uitkomen op die console…..of toch maar wachten op de Wii U?

 2.   
  Tadao's avatar

  Kijk zo mag ik het horen. Het komt dus ook voor de xbox? -heeft geen PS3, wel PS2-, ik moet 1 en 2 nog spelen, 3 en 4 vond ik geweldig

 3.   
  firehopper211's avatar

  Tadao schreef, "Kijk zo mag ik het horen. Het komt dus ook voor de xbox? -heeft geen PS3, wel PS2-, ik moet 1 en 2 nog spelen, 3 en 4 vond ik geweldig"

  Ja, Het komt ook voor de Xbox 360. 😉 Wel vet chill zeg, Ik heb altijd wel eens die oudere Devil May Cry Games willen spelen. omdat de reboot me waarschijnlijk gaat teleurstellen omdat ik het niet echt op een DMC meer vindt lijken. Die HD Collection wil ik zeker hebben als mijn portomonee het nog aan kan. 😳