Muzikaal filmnieuws over Johnny Depp, The Muppets en The Beatles

Johnny Depp heeft een muzikaal verleden: hij was gitarist bij de rockband P. In sommige films liet hij zijn muzikale talenten al zien. Hij speelde gitaar in Once Upon a Time in Mexico en zong in Sweeney Todd. Voor The Rum Diary heeft de acteur twee duetten ingezongen. Hij is zelf producer van de soundtrack en speelt een alcoholverslaafde journalist.

Niemand minder dan Kermit the Frog kwam naar de première van POTC: On Stranger Tides om The Muppets te promoten. Die film zal bij ons te zien zijn vanaf 15 februari 2012. Zoals altijd wordt er in deze film ook weer gezongen. Deze keer gaat het om een aparte cover van Smells Like Teen Spirit van Nirvana. Dave Grohl, de drummer van Nirvana en frontman van de Foo Fighters, krijgt een van de vele cameo’s in de film. Jason Segel en Amy Adams spelen de hoofdrollen.

Johnny Depp zou gesprekken gevoerd hebben met ex- Oasis zanger Liam Gallagher voor de hoofdrol in een nieuwe Beatles film. Een regisseur is onlangs gevonden: de Brit Michael Winterbottom (24 Hour Party people, The Killer Inside Me) gaat The Longest Cocktail Party verfilmen. Dit verhaal is gebasseerd op het boek van Richard DiLello. De schrijver werkte in de jaren ’60 voor de Beatles en het boek gaat over deze beginjaren. Liam Gallagher gaat de film produceren en probeert de muziekrechten te regelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren