GN Fotoreportage: Batman: Arkham City Challenge

Gisteren hebben Jonah en Glenn de finale van de Batman: Arkham City Challenge mogen bijwonen, waar de laatste deelnemers streden om de hoofdprijs, bestaande uit een gelimiteerde oplage van de game, een levensecht standbeeld van Batman en een royale vakantie. In de nabije omgeving van een loods in Amsterdam mochten de deelnemers voor de laatste maal op zoek naar verborgen puzzels, met behulp van een smartphone. Het resultaat mag er wezen, want uiteindelijk zijn er zowaar twee winnaars uit de bus gekomen, die met trots de eigenaar zijn geworden van eerder genoemde prijzen. Jonah en Glenn delen nog hun mening over de sfeervolle avond.

Jonah Knulst
Het was op z’n minst gezegd een zeer geslaagde avond. We hebben met plezier Batman: Arkham City gecheckt en gelachen om de dolenthousiaste deelnemers. De aankondigingen werden verzorgd door niemand anders dan de Riddler en dat maakte de avond natuurlijk wel heel erg bijzonder. De locatie was grotendeels omgetoverd voor een ultieme Batman-sfeer en dit maakte het geheel helemaal af. Daarnaast was de pizza erg smakelijk en de treinreis naar huis was ook een zeer plezierige rit te noemen, hรจ Glenn?

Glenn van Dormolen
Voor mij was dit mijn eerste perstrip voor GamersNET. Veel had ik er op het eerste gezicht niet van verwacht; we checken de game, we maken wat foto’s en we zien verder wel. Maar dat gevoel werdt snel weggevaagd toen de show begon; Mr. E. Nigma himself kreeg door zijn geweldige act de hele zaal plat. Daarnaast was er gratis pizza, we mochten de game spelen; voor mij kon het niet beter. Het moge duidelijk zijn; Arkham City wordt het helemaal en de challenge heeft dit dubbel en dwars bevestigd. Hulde aan Warner Brothers en Rocksteady!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Gratis pizza! ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  Leon's avatar

  “en de treinreis naar huis was ook een zeer plezierige rit te noemen, hรจ Glenn?”

  Op de een of andere manier klinkt dat anders dan waarschijnlijk de bedoeling is ๐Ÿ˜›

  Anyway, vette fotoreportage! Ziet er cool uit, vooral met The Riddler. En gratis pizza is natuurlijk nooit verkeerd.

 3.   
  See4urSelf's avatar

  Super sfeervol!

 4.   
  firehopper211's avatar

  Super AWESOME!!! ๐Ÿ™‚ echt op die laatste foto kijkt The Riddler zoiets van: DAMN YOU BATMAN!!! ๐Ÿ˜› was ik er nou maar bij als ik er van wist, kreeg ik lekker gratis pizza ๐Ÿ˜› maar dat eet ik gelukkig toch iedere zaterdag. ๐Ÿ˜‰