Prijs en releasedatum DLC Deus Ex: Human Revolution bekend

Eidos Montreal heeft via Twitter laten weten dat ‘The Missing Link’ DLC voor Deus Ex: Human Revolution vanaf 18 oktober beschikbaar is voor de PC en Xbox 360 en zal 14,99 dollar of 1200 Microsoft Points gaan kosten. Niet lang daarna zal de content ook voor de PlayStation 3 uitkomen, namelijk een dagje later.

..Adam Jensen mysteriously vanishes for three days.
The Missing Link omvat een losstaand verhaal en is toegankelijk via het beginmenu. In het gewone verhaal missen drie dagen die in The Missing Link zullen worden verteld; Adam Jensen moet ontsnappen van een vrachtschip, terwijl hij geen augmentations meer heeft. Je zal Jensen in deze DLC dus helemaal opnieuw opbouwen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Tof, hier zat ik echt op te wachten.

    The Missing Link omvat een losstaand verhaal en is toegankelijk via het beginmenu.

    Dat is ook wel nice. Ik had eigenlijk verwacht dat je daadwerkelijk weer moet toespelen naar het gedeelte dat je op dat schip zit…

  2.   
    fdennis's avatar

    Ik vond de game nogal tegenvallen. Ik hoor iedereen over je kan de missies op zoveel manieren spelen maar ik vond het nogal gemaakt. Alsof erin elk gebouw 50 luikjes zitten waar je onder door kon gaan. En alsof iedereen steeds maar dezelfde kant op gaat. Dat vond ik erg jammer. En de singleplayer had ik in 25 uur uit en dan had ik alle side dingen ook gedaan. Dat vond ik zeer matig omdat het een singleplayer game is en ik betaalde toch 50 euro voor op de ps3.

  3.   
    dicapo's avatar

    Erg gaaf! Binnenkort ook maar aan beginnen 😆

  4.   
    See4urSelf's avatar

    fdennis schreef, "Ik vond de game nogal tegenvallen. Ik hoor iedereen over je kan de missies op zoveel manieren spelen maar ik vond het nogal gemaakt. Alsof erin elk gebouw 50 luikjes zitten waar je onder door kon gaan. En alsof iedereen steeds maar dezelfde kant op gaat. Dat vond ik erg jammer. En de singleplayer had ik in 25 uur uit en dan had ik alle side dingen ook gedaan. Dat vond ik zeer matig omdat het een singleplayer game is en ik betaalde toch 50 euro voor op de ps3."

    Vind je 25 uur weinig? Ik deed 30 uur op de moeilijkste stand over 1 playtrough + alle sides, en daarna deed ik hem nog een keer op een andere manier (PC). Vind hem het geld echt wel waard!

    OT: Toch is 15 euro veel voor 3 uurtjes erbij.. hoopte op een 10tje ofzo.. Maarja,must buy!