The Amazing Spider-Man krijgt videogame

We hebben er langer op moeten wachten dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar op 4 juli 2012 kunnen we dan eindelijk genieten van de nieuwe Spider-Man-film. Middels een poster onthulde Activision vandaag op de Comic Con dat we, net als in het geval van de voorgaande drie films, ook van The Amazing Spider-Man een game mogen verwachten.

Meer is helaas nog niet bekend, behalve dat het spel ontwikkeld zal worden door Beenox. Deze studio stond ook aan het roer van Spider-Man: Shattered Dimensions en Spider-Man: Edge of Time. Laatstgenoemde game ligt overigens sinds vandaag in de winkels.

 1.   
  captain08's avatar

  Vet!! Maar wel hopen dat het in de stijl van Spider-Man 2 was, dus een Open-World New York en niet zoals Shattered Dimensions en Edge of Time. Leuke games, maar de stijl van Spider-Man 2 was echt supervet! 8) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  UPDATE:
  Het is net aangekondigd, dat “The Amazing Spider-Man: The Video Game” WEL de stijl volgd van “Spider-Man 2”!!
  Dus met een open-world New York en geen level-based game! Met een nieuwe functie die je moet “laten voelen dat je zelf Spider-Man/Peter Parker bent”!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ 8)

  TRAILER:

  http://kotaku.com/5850162/

 2.   
  Leon's avatar

  Ik hoop inderdaad ook dat het een open wereld wordt, want ik vond Shattered Dimensions niet echt heel speciaal en Edge of Time schijnt dat ook niet te zijn. Maar graag wel een open wereld waar wat in te doen is, geen kale niet-levende stad.

  Ik kan in ieder geval niet wachten op de film!

 3.   
  toqeer's avatar

  OMG had zo gehoopt op spiderman edge of time maar dat blijkt ook al een
  flop te worden zou me niets verbazen als deze het ook weer word activision ๐Ÿ™„

 4.   
  I Juggy I's avatar

  heb hem gisteren gehaald , echt niet slecht !